Τετ03202019

Τελευταία ΕνημέρωσηΤετ, 20 Μαρ 2019 1am

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. στο πρ. αεροδρόμιο: "Το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο της νέας Ελλάδος"

konstantatos mitsotakis aerodromio

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο χώρο της επένδυσης 

Στους χώρους του Ελληνικού βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όπου και ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης και Προέδρου του Οργανισμού Διαχείρισης, Γιάννη Κωνσταντάτου,  για την πορεία του μεγάλου αυτού έργου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Ν.Δ., επισήμανε προβλήματα και καθυστερήσεις που υπάρχουν στην υλοποίησή του τα οποία και όπως υποστήριξε εκπορεύονται από την τάση της ίδιας της κυβέρνησης να θέτει εμπόδια στην ολοκλήρωση του έργου.

«Ο χώρος του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται. Αντ’ αυτού αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε πίστεψε στο Ελληνικό ως ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο.

Εξ ου και εξακολουθεί και σήμερα να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση αυτής της επένδυσης.

Η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο της νέας Ελλάδος.

Μια επένδυση η οποία θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, θα αλλάξει την όψη της περιοχής και της Αθήνας και θα συμβολίζει μια νέα Ελλάδα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού-Αργυρούπολης»: Ομοψυχία, αισιοδοξία, ενθουσιασμός για μία μεγάλη νίκη

enomeni poli

Και με φρεσκάδα και άρωμα γυναίκας το ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ!!

Tην ώρα που όλοι οι άλλοι ψάχνουν εναγωνίως υποψήφιους, η "Ενωμένη Πόλη Ελληνικού-Αργυρούπολης" έκλεισε το ψηφοδέλτιό της, πάρα το γεγονός, ότι υπάρχουν πάρα πολλοί που ήθελαν συμμετάσχουν ως υποψήφιοι σε αυτό το μεγάλο αυτοδιοικητικό κίνημα.

Σε οικογενειακό κλίμα ομοψυχίας, αισιοδοξίας, ενθουσιασμού, και με τον «αέρα» νίκης πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου με όλες και όλους τους υποψηφίους του εκλογικού συνδυασμού της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές και με τα στελέχη της οργανωτικής επιτροπής.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι παρουσίασαν εν συντομία τον εαυτό τους, τις μέχρι τώρα δράσεις και τα οράματά τους, καταχειροκροτούμενοι.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η δυναμική των νέων υποψηφίων της ΕΝΩΜΣΝΗΣ ΠΟΛΗΣ που ενθουσίασαν τους ανθυποψηφίους τους με τον καθαρό και αποφασιστικό λόγο τους, καθώς και για τα σημαντικά προσόντα και τις ικανότητες (skills) που διαθέτουν.  

«Στις εκλογές που έρχονται, η κοινωνία θα έχει ένα ξεκάθαρο μέτρο σύγκρισης. Θα έχει αυτή τη μεγάλη παράταξη που ήρθε και άλλαξε τα πάντα και απέναντί της θα στέκεται, ό,τι έχει απομείνει από αυτούς που αρνούνται να αλλάξουν τη νοοτροπία τους και τις τακτικές τους. Ξεκινάμε τον προεκλογικό αγώνα μας με πίστη και χαμόγελο. Γιατί μεγαλώνουμε καθημερινά το κομμάτι του Δημότη κι όχι του οικοδεσπότη. Είμαστε. αυτοί που κόψαμε τον γόρδιο δεσμό της απραξίας και της ανικανότητας. αυτοί που έκαναν και κάνουν συνεχώς έργα για τον δήμο και τους συνδημότες μας

Χρειάζομαι την έμπνευσή σας και την καθοδήγησή σας για να σηκώνουμε το Δήμο μας ψηλά – όπως κάναμε μέχρι σήμερα - με συμπαραστάτες τους συμπολίτες μας, ώστε όλοι μαζι, ένα σώμα με μια ψυχή, να κατορθώσουμε να κάνουμε τελικά τον Δήμο μας τον καλύτερο της Αττικής και έναν από τους καλύτερους της χώρας, όπως του πρέπει και όπως μας αξίζει», τόνισε στη σύντομη παρέμβασή του ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, επικεφαλής της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» και Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Οπως αναφέρθηκε, η επίσημη παρουσίαση όλων των υποψηφίων, μαζί και του νέου Προγράμματος της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» θα γίνει στις 6 Απριλίου 2019.

Σημειώνεται, ότι το ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, όπως τονίσθηκε, είναι μια οικογένεια. Μια μεγάλη παρέα που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 6 Απριλίου, αλλά ήδη "δουλεύει φουλ τις μηχανές" για μια μεγάλη εκλογική νίκη από την πρώτη Κυριακή.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Με σταθερό βηματισμό προς τη νίκη ο Γιάννης Κωνσταντάτος

Με τον αέρα της λίαν εντυπωσιακής συγκέντρωσης στην εκδήλωση του συνολικού απολογισμού της διοίκησης του Δήμου, η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ», πραγματοποίησε την Κυριακή (24/2), άλλη μία μεγάλη πετυχημένη συγκέντρωση στην εκδήλωση κοπής της πίτας της, με τη συμμετοχή πολλών εκατοντάδων δημοτών.

Ο ισχυρός συνδυασμός του δημάρχου, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, προχωρεί ακάθεκτα και με σταθερό βηματισμό προς την αναμενόμενη μεγάλη νίκη του στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019.

Οι λοιποί ανθυποψήφιοί του, ξεχασμένες κομματικές, ή μη, σκιές του παρελθόντος - τα μειονεκτήματα των οποίων έγιναν και μειονεκτήματα της πόλης - μετράνε κατά μόνας τα λιγοστά «κουκιά» τους , ή προσπαθούν εναγωνίως, αν μπορούν.... κάπως να τα αυγατίσουν, μέσα και από ετερόκλητες θνησιγενείς "συμμαχίες" της... τελευταίας στιγμής!

Ο λαός όμως έχει και μνήμη και κρίση και, βέβαια, έχει τον τελικό λόγο.

Είναι δε σίγουρο, ότι θα απαντήσει ηχηρά στο εξής δίλημμα της δημοτικής κάλπης του προσεχούς Μαϊου:

Τη συνέχιση του σημαντικού έργου που έχει γίνει τα τελευταία 4 χρόνια στο Ελληνικό – Αργυρούπολη και την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου προς όφελος όλων των πολιτών Ελληνικού-Αργυρούπολης από τη δημοτική αρχή Κωνσταντάτου της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, ή την οπισθοδρόμηση, σε μία άεργη δημοτική αρχή και στον στείρο κομματισμό του παρελθόντος ;

"Έβρεξε" βραβεία για το Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης στο "Best City Awards 2018: Βραβεία καλύτερης πολης το 2018"

best city awards 2018

Οχι ένα, όχι δύο, αλλά ...τρία βραβεία για το αναγεννημένο εκ βάθρων Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης!!

Το 1ο βραβείο αφορούσε την κατηγορία "Ασφάλεια / Safety, Surveillance and Fire detection", όπου του απονεμήθηκε το  Gold βραβείο για το εξαιρετικό σύστημα πυρανίχνευσης στο βουνό του Δήμου.

Το 2ο βραβείο αφορούσε την κατηγορία "Εφαρμογή ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (e-voting) για δημοτικά θέματα", όπου του απονεμήθηκε το Silver βραβείο για την Ψηφιακή κάλπη για πολιτιστικά θέματα.

Το 3ο βραβείο αφορούσε την κατηγορία "Εφαρμογές ΤΠΕ/IoT applications", όπου του απονεμήθηκε το Bronze βραβείο για την για πρω΄τη φορά στην Ελλάδα "Μετατροπή του δικυβερνητικού Δικτύου Η/Υ "ΣΥΖΕΥΞΗ" από την τεχνολογία PRI στη σύγχρονη τεχνολογία  SIP Trunking".

dimos argyr bes city awards

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, κατά την παραλαβή των βραβείων

Ηταν μια μεγάλη βραδιά για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ελλάδας, που ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερα εύθυμη διάθεση, με συζητήσεις, γνωριμία με τις τεχνολογικές λύσεις που παρουσίαζαν στα "stand" τους οι χορηγοί και υποστηρικτές των σημαντικών βραβείων, διακριτικά και με χιούμορ προεκλογικά σχόλια στα «πηγαδάκια», δεκάδες πόζες βραβευμένων και επισκεπτών που φωτογραφήθηκαν επί σκηνής και κρασί.

Η επιλογή του χώρου του Σεράφειου, όπου φιλοξενήθηκε η τελετή απονομής των "Best City Awards 2018", δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού αποτελεί ένα εξαιρετικό νέο απόκτημα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

best city awardsb 2018

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΜΕΡΟΣ 10ο

KONSTANTATOS 4 xronia dimiourgias

Από 04-02-2019 δημοσιεύεται σε συνέχειες - κατά τμήματα – ο ογκώδης και εντυπωσιακός απολογισμός 2014-2019 της 1ης θητείας του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, για πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών του Δήμου.

Διότι ενεργός πολίτης, είναι ο ενημερωμένος πολίτης

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΘΗΤΕΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΜΕΡΟΣ 10ο

apolog 2019 30

apolog 2019 31

apolog 2019 32

apolog 2019 33

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΜΕΡΟΣ 9ο