Τη δυνατότητα να εκδίδουν προσωπικά πιστοποιητικά ψηφιακής υπογραφής, διάρκειας τριών ετών, αποκτώντας ψηφιακή υπογραφή, έχουν από σήμερα όλοι οι πολίτες, καθώς τέθηκε σε λειτουργία η νέα Αρχή Πιστοποίησης του Ελληνικού Δημοσίου (ΑΠΕΔ) που απλουστεύει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία και την αποστολή ψηφιακών υπογραφών, είτε νέας γενιάς (άυλες) είτε κλασσικής μορφής (USB token).

Ο αγώνας για την κατάληψη του προοδευτικού χώρου στην Κρήτη αποκτά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που μένει να αποδειχθεί εάν μπορούν να έχουν και πανελλαδικό αντίκτυπο. 

Περί τις 12:15, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, γιος ασθενή, κραδαίνοντας μαχαίρι και με μπιτόνι βενζίνης ταυτόχρονα στην κατοχή του, απείλησε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής του «ΓΕΝΝΗΜΤΑΣ», διαμαρτυρόμενος για έλλειψη φροντίδας επί μακρόν, στον νοσηλευόμενο πατέρα του.

Σε δύο φάσεις χαλάει εκ νέου ο καιρός στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr και τους Στρατή Βουγιούκα, Γιώργο Παπαβασιλείου και Κωνσταντίνο Λαγουβάρδο την Ελλάδα θα επηρεάσει αεροχείμαρρος ο οποίος θα φέρει πολικές αέριες μάζες. Μάλιστα ο καιρός στη χώρα μας θα χαλάσει Τρίτη και Τετάρτη και το Σαββατοκύριακο.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πάρτι σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Εμπλέκονται γνωστά ονόματα σε μια υπόθεση που θα συζητηθεί

Η προστασία που παρέχει η ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έναντι νοσηλείας από την παραλλαγή Όμικρον διατηρείται σε υψηλό επίπεδο αρκετές εβδομάδες αργότερα, σύμφωνα με βρετανικά στοιχεία.

Περισσότερα Άρθρα...