Eναρκτήρια εκδήλωση Συλλόγου ''Ποιότητα Ζωής'' στην Νέα Σμύρνη

ΝΟΤΙΟΙ ΔΗΜΟΙ
Tools

poiot zois ns

Στο Cafe Joli στην πλατεία Νέας Σμύρνης, ο Σύλλογος Νέας Σμύρνης Ποιότητα Ζωής πραγματοποίησε την εναρκτήρια εκδήλωσή του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν φίλοι, μέλη του Συλλόγου και φυσικά ο επικεφαλής της παράταξης «Ποιότητα Ζωής» και τ.Δήμαρχος Γιώργος Κουτελάκης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Σαν πρώτη κίνηση, ο νεοσύστατος Σύλλογος κάλεσε όσους παραβρέθηκαν να βοηθήσουν στην προσπάθεια ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, η οποία ευοδώθηκε με τη συγκέντρωση 150 κιλών τρόφιμα.

Η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr κάλυψε και αυτό το κοινωνικό – πολιτικό γεγονός της πόλης μας.

Μιλώντας στην κάμερα του NStv, ο Γιώργος Κουτελάκης συσχέτισε απόλυτα τη δημοτική παράταξη με το σύλλογο, προσθέτοντας πως ο σύλλογος δημιουργεί το υπόβαθρο έτσι ώστε οι «νέοι ηλικιακά ή πολιτικά μη εκλεγμένοι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές να ασχοληθούν με τα προβλήματα της πόλης μέσα από καθημερινές δράσεις και πρωτοβουλίες, πραγματοποιώντας συχνά και παρεμβάσεις σε όλες τις πτυχές της δημόσιας ζωής».

Την εκδήλωση άνοιξε ο προσωρινός Πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μας μίλησε για τη συμμετοχή και συμβολή των νέων στο σύλλογο, ενώ οριοθέτησε τους χώρους δραστηριότητάς τους σε ποικίλους χώρους όπως ο αθλητισμός, η εκπαίδευση και ο πολιτισμός μεταξύ άλλων.

Τέλος, η Αφροδίτη Μάντζιου, Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Ποιότητα Ζωής» και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ως μέλος του συλλόγου, σχολίασε τη συλλογική αυτή προσπάθεια, θεωρώντας ότι η παρουσία της νεολαίας στα δρώμενα της πόλης δίνει προστιθέμενη αξία στην προσπάθεια του συλλόγου και αυτό διότι διαθέτουν όρεξη, ανιδιοτέλεια και αισιοδοξία.

Εριέλλα Χρυσού