Lady Gaga: Στην Ελλάδα για συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο

Showbiz - Music
Tools

gaga

Και επίσημα λοιπόν η πιο φασαριόζα λαίδη της μουσικής (και του στιλ) έρχεται στη χώρα μας στις 19 Σεπτεμβρίου για μία και μοναδική συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η εκκεντρική σταρ επιβεβαίωσε την είδηση μέσα από το site της. Η Stefani Joanne Angelina Germanotta, όπως είναι το πραγματικό όνομά της, έγινε διάσημη με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Lady Gaga (βγαλμένο από το τραγούδι των Queen «Radio Ga-Ga»), έχει «κόψει» περισσότερα από 4.000.000 εισιτήρια σε προηγούμενες περιοδείες της, έχει πουλήσει 23.000.000 άλμπουμ παγκοσμίως και 80.000.000 singles, έχει βραβευτεί με πέντε Γκράμι και 14 MTV Video Music Awards. Αν μη τι άλλο, το στιλ της που προκαλεί την αστυνομία της μόδας σε κάθε της βήμα είναι ένας σημαντικός λόγος για να τη δει κάποιος από κοντά.

Το Lady Gaga’s artrave: the Artpop Ball θα επισκεφτεί τη χώρα μας, ενώ από την Παρασκευή 4 Απριλίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους. «Οι πωλήσεις των εισιτηρίων της περιοδείας Lady Gaga’s artrave: the Artpop Ball στη Βόρεια Ευρώπη, την Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πρέπει να προσθέσουμε νέες εμφανίσεις και σε άλλες χώρες ώστε να καλύψουμε την απίστευτη ζήτηση που υπάρχει από το κοινό» δήλωσε ο Arthur Fogel, πρόεδρος της Live Nation Entertainment, που μαζί με τη Lavris διοργανώνει αυτό το μοναδικό event. Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Athens dj.

Η σκηνή που θα φιλοξενήσει το show Lady Gaga’s artrave: the Artpop ball και που η ερμηνεύτρια κουβαλάει μαζί της όπου κι αν πάει, είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να φέρει τη Lady Gaga ακόμα πιο κοντά στους θαυμαστές της, ανεξάρτητα από το πού θα κάθονται. Οι διάδρομοι είναι κατασκευασμένοι από ημιδιαφανές υλικό, ξεκινούν από την κύρια σκηνή και φτάνουν στο κοινό, ενώ συνδέουν μεταξύ τους τις μικρότερες σκηνές που την πλαισιώνουν. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να περπατά και να χορεύει κάτω από τους διαδρόμους αυτούς και επιπλέον μπορεί να παρακολουθεί το show και από μια εντελώς νέα οπτική γωνία. Η παγκόσμια περιοδεία γίνεται με αφορμή το ήδη πολλές φορές πλατινένιο νέο άλμπουμ «Artpop», το οποίο ανέβηκε στο Νο1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Οσο γι' αυτούς που θέλουν να μάθουν περισσότερα για το μαγικό χαρτάκι που θα τους φέρει κοντά στο είδωλό τους, οι τιμές των εισιτηρίων αρχίζουν από τα 38,5 και φτάνουν στα 82,5 ευρώ.

Η τιμή εισιτηρίου στην αρένα είναι 49,5 ευρώ και, τέλος, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5 ευρώ και Golden Standing στα 104,5 ευρώ.