BOYΛA: Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο. Πέντε παιδιά τραυματίστηκαν

Β.Β.Β.
Tools
sxoliko troxaio 

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας (04/11) στην περιοχή της Βούλας, στη συμβολή των οδών Κρήνης και Σπετσών

Πέντε παιδιά τραυματίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, όταν το σχολικό λεωφορείο ιδιωτικού παιδικού σταθμού, στο οποίο επέβαιναν εννέα παιδιά συνολικά, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη συμβολή των οδών Κρήνης και Σπετσών, στη Βούλα.

Τα παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο «Παίδων», ενώ για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο ίδιο νοσοκομείο και τα υπόλοιπα τέσσερα.

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού που εδρεύει στη Βούλα είναι προσχολικής ηλικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από την Τροχαία, το ατύχημα συνέβη όταν αυτοκίνητο παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε με το σχολικό.

Στο σχολικό επέβαιναν εννέα παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών, τα οποία μετά το ατύχημα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων. Και τα εννέα φορούσαν ζώνη, ωστόσο από τη σύγκρουση χτύπησαν στο σκληρό μέρος των μπροστινών καθισμάτων.

Τέσσερις από τους μαθητές εξετάστηκαν προληπτικά και επέστρεψαν στο σπίτι τους, ενώ οι δύο θα παραμείνουν για επιπλέον εξετάσεις, καθώς έχουν χτυπήματα στο κεφάλι.

Την ίδια ώρα, καλά στην υγεία του είναι και το παιδί που επέβαινε στο ΙΧ, το οποίο εξετάστηκε από τους γιατρούς και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

Η δήλωση του Διοικητή του «Νοσοκομείου Παίδων»

Όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Εμμανουήλ Παπασάββας, τα δύο παιδιά -ένα κοριτσάκι τριών ετών και ένα αγοράκι τεσσάρων ετών- θα παραμείνουν για νοσηλεία.

Το κοριτσάκι φέρει θλαστικό τραύμα μετώπου, ενώ το αγοράκι εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο.

Τα υπόλοιπα επτά παιδιά του λεωφορείου, που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, πήραν εξιτήριο.