Σάλο έχει προκαλέσει το πόθεν έσχες του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, αλλά κυρίως οι αποκαλύψεις ότι το 2018 αγόρασε οκτώ ακίνητα, στο κέντρο της Αθήνας, και νοικιάζει τα τρία από αυτά σε ΜΚΟ που φιλοξενούν πρόσφυγες, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Όταν η προσωπική ηθική φορτώνεται σε τρία καρότσια σούπερ μάρκετ που σπρώχνει ο Αστυνομικός συνοδός.

esti mitsotakis trump

Έναν άγνωστο διάλογο μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, φέρνει στο φως η εφημερίδα «Εστία».

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, φαίνεται να ρώτησε τον ‘Έλληνα πρωθυπουργό τι θα γίνει αν η χώρα μας χάσει (!) ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.

Όπως αναφέρει η «Εστία», πίσω από τις κλειστές πόρτες ο Έλληνας πρωθυπουργός εξήγησε στον πρόεδρο των ΗΠΑ τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει στην ασφάλεια και τη σταθερότητα στη νοτιοανατολική Ευρώπη τυχόν προκλητική ενέργεια της Τουρκίας στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκανε λόγο για «θερμό επεισόδιο» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, εξήγησε πως η χώρας μας θα αντιδράσει σε περίπτωση που αμφισβητηθούν τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

«Κι αν χάσετε;», ρώτησε χαρακτηριστικά σε εκείνο το σημείο τον Ελληνα πρωθυπουργό ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την «Εστία».
«Δεν θα χάσουμε κ. Πρόεδρε», ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

parelasi mathitiki

Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου (φωτογραφία) θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους οι άριστοι μαθητές και μαθήτριες σημαιοφόροι. Οπως μου είπε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ήδη οι άριστοι έχουν επιλεγεί από τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια και θα παρελάσουν υπερήφανα (μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές τους) κρατώντας την ελληνική σημαία.

Ανάμεσα στους άριστους περιλαμβάνονται και αλλοδαποί (καθώς και πρόσφυγες) αφού αρίστευσαν στα μαθήματά τους. Η επαναφορά των αρίστων γίνεται πλέον με νόμο και δεν αποκλείει κανέναν, φτάνει να προσπαθήσει να πάρει άριστα.

Η τελευταία εμφάνιση σε παρέλαση για τον Προκόπη Παυλόπουλο;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως αυτή η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ίσως να είναι και η τελευταία για τον Προκόπη Παυλόπουλο με την ιδιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Μαθαίνω από συνομιλητές του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι ο κ. Παυλόπουλος αποφεύγει κάθε συζήτηση για την επερχόμενη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ούτε όμως δηλώνει ότι δεν επιθυμεί ανανέωση της θητείας του. Απλώς περιμένει τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού.

Εως τότε (όταν δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέψει τα Χριστούγεννα από το… βουνό και θα έχει αποφασίσει), ο κ. Παυλόπουλος θα συνεχίσει έως την τελευταία στιγμή να εκτελεί τα καθήκοντά του.

Η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη θα είναι το ίδιο εντυπωσιακή όπως και οι προηγούμενες. Εκεί δηλαδή που τις άφησαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ακόμα και

επίδειξη F-16 «Ζευς» έχει προγραμματιστεί στον χώρο μπροστά από την παρέλαση. Θα έχει ενδιαφέρον, μαθαίνω, το μήνυμα του πιλότου. Πάντως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει την παρέλαση από τα Χανιά. Για τον Αλέξη Τσίπρα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

ΒΗΜΑτοδοτης

georgoulis syriza

Ποικίλλα σχόλια έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της συμμετοχής του Αλέξη Γεωργούλη, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ως κριτή, στο σόου του ΑΝΤ1 YFSF (Your Face Sounds Familiar).

Μάλιστα, τα σχόλια δεν περιορίστηκαν στα social media.

Ακόμη και η φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ Εφημερίδα των Συντακτών σε άρθρο της ασκούσε κριτική για την επιλογή του Αλέξη Γεωργούλη να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με τα πυρά να αγγίζουν ακόμη και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή του αυτή.

Φυσικά, από χθες, όταν έγινε γνωστό ότι ο Αλέξης Γεωργούλης θα συμμετέχει ως κριτής στο τηλεοπτικό ρεάλιτι YFSF τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά. Και δεν ήταν τόσο χιουμοριστικά. Ηταν περισσότερο... δηλητηριώδη:

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ 

Άντε, να δούμε και τη Κουντουρά στο My Style Rocks και τον Παπαδημούλη συμπαρουσιαστή στο Στην Υγειά μας Ρε Παιδιά!

Το αστείο δεν είναι που ο γεωργουλης θα βγει στην τηλεόραση αλλά ότι είναι ευρωβουλευτής κ για αυτό δεν φταίει ο ίδιος βεβαια ο ίδιος.
ο Γεωργούλης από πόσες μεριές θα τα τσεπώνει για να κάνει την πλάκα του?

Να θυμίσω τι είχε πει ο Αλέξης ο Γεωργούλης πριν τις εκλογές; «Ουσιαστικά συζήτησα και με τις δύο παρατάξεις, εννοώ και με τη ΝΔ και με τον ΣΥΡΙΖΑ». Κι όχι απλά τον κρατήσατε στα ψηφοδέλτια, αλλά τον εκλέξατε κιόλας. Μη δείτε καραγκιόζη ρε γαμώτο, αμέσως να του δώσετε αξιώματα.

Στο Your Face Sounds Familiar ο Αλέξης Γεωργούλης. Συγχαρητήρια σε όλους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που άφησαν απ' έξω τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη αλλά ψήφισαν τον καραγκιόζη της διπλανής πόρτας. Έχετε κριτήριο, αγάπες μου, όχι αστεία.

Και Ευρωβουλευτής. Και στο YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ! Θα μπορούσα να το σχολιάσω με 1002 λόγια, αλλά γιατί να το κάνω; Πιο πολύ θα έπρεπε να εξοργίζει τον #ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως τους 117.000 που τον ψήφισαν. Για τον σεβασμό που τους δείχνει…#Γεωργούλης #alexisgeorgoulis

Λογικά ο Γεωργούλης δεν τα έβγαζε πέρα με τον μισθό του ευρωβουλευτή και ήθελε και κάτι extra…

Ο Γεωργούλης είναι ο μέσος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ σε θέση βουλευτή/ευρωβουλευτή. Ούτε 1% πιο άξιος, πιο κατάλληλος κτλ

Γιατί πήραν το Γεωργούλη και όχι τον αγωνιστή @Nikosmoraitis στο #YFSF ???? Εκλογές τώρα!!!!!

Ο Παπαδημούλης θα κάνει ερώτηση στη Ευρωβουλή για την διαδικασία ψηφοφορίας στο #YFSF?

Ρελάνς Alpha, όπου εξασφάλισε τη συμμετοχή Γιούνκερ, στη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα". #yfsf #georgoulis

ο Γεωργούλης από πόσες μεριές θα τα τσεπώνει για να κάνει την πλάκα του?

iefimerida

pouli syrmata

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, μιλώντας στη Βουλή με απίστευτη αλλά απροσδιόριστων στόχων χαιρεκακία και εγκαλώντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό και τις αποφάσεις που παίρνει, είπε στον κ. Μητσοτάκη ότι δεν ξέρει από ανθρωπιά, αλληλεγγύη και σεβασμό του κράτους δικαίου.

Και στο τέλος, είπε το αμίμητο:..... «Εδώ πληρώνονται όλα».

Εδώ γελάνε και οι πέτρες πλέον.

Φυσικά, διαστρέφοντας τα πάντα σε σημείο κοινοβουλευτικής αναίδειας , ο τέως πρωθυπουργός «ξέχασε» όλες τις δικές του ευθύνες , σοβαρές ευθύνες πολλών ετών της κυβέρνησης του για την κατάντια των «δομών φιλοξενίας» και για το ότι οι εκκρεμείς αιτήσεις στην υπηρεσία ασύλου ανέρχονται στις 68.000 τη στιγμή που ο Ερντογάν απειλεί να πλημμυρίσει την Ελλάδα με κάθε λογής πρόσφυγες και μετανάστες.

«Δεν ξέρει ο Μητσοτάκης από ανθρωπιά, αλληλεγγύη και σεβασμό του κράτους δικαίου. Εσείς φταίτε. Αλλά εδώ πληρώνονται όλα» είπε συμπερασματικά ο τέως πρωθυπουργός.

Ανόητη , διαστρεβλωτική, ψεύτικη φράση που από τη μια ξεχνάει ποιος πραγματικά δημιούργησε την ομηρία όλων αυτών των ανθρώπων, ξεχνάει τις αμφιβόλου προέλευσης και στόχων ΜΚΟ που «πληρώνονται με το κεφάλι», ξεχνάει τις απόλυτα διάτρητες διαδικασίες παροχής ασύλου και από την άλλη, «δείχνοντας» τον Ερντογάν, κραυγάζει άκριτα και επιπόλαια, θυμίζοντας καυγά δεκαπεντάχρονων : «Εσείς φταίτε. Αλλά εδώ πληρώνονται όλα».

Τι μας λέει ο Τσίπρας και τι θέλει να πει σει κάποιους παλαιο-Συριζαίους που τον εγκατέλειψαν; Ότι εάν ο Ερντογάν στείλει 150-200.000 δυστυχισμένους πρόσφυγες/μετανάστες μαζικά στη Θράκη και «πνίξει» την Ελλάδα, θα φταίει ο Μητσοτάκης.

Παίζει ή δεν παίζει «χωρίς αντίπαλο» ο Μητσοτάκης ; Έχουν ή δεν έχουν δίκιο οι Έλληνες που γυρίζουν την πλάτη στον κ.Τσίπρα αγνοώντας ΟΛΑ όσα λέει; Και τελικά, ποιος είναι ο «Αδύναμος Κρίκος;». Ποιος δικαιούται να πει στον άλλον «Εδώ πληρώνονται όλα;».

Δεν θα πω εγώ στον κ. Μητσοτάκη τι πρέπει να κάνει. Σ αυτό το κρίσιμο σημείο του αγώνα, αυτός πρέπει να βάλει το γκολ.

Και να τελειώσει οριστικά το ματς.

reporter: 

kammenos kotero

Αμετανόητος και προκλητικός συνεχίζει τις πολυτελείς διακοπές με το πανάκριβο σκάφος του ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ ενεπλάκη σε νέο θερμό επεισόδιο, επιχειρώντας αυτή τη φορά να δέσει το σκάφος του σε ιδιωτική μαρίνα του Πόρτο Ύδρα, χωρίς ωστόσο να έχει εξασφαλίσει άδεια. Μάλιστα, απαίτησε από τους εργαζόμενους νερό και ρεύμα.

Ο ιδιοκτήτης της μαρίνας προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην αστυνομία, στελέχη της οποίας έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο είχε προλάβει να το σκάσει κακήν κακώς.

Είχε προηγηθεί, λίγες μέρες νωρίτερα, επεισόδιο στη Μήλο, όταν ομάδα κατοίκων του νησιού που αντιλήφθηκε την παρουσία του συγκεντρώθηκε στο λιμάνι και άρχισε να καταφέρεται εναντίον του.

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός ήρθε σε αντιπαράθεση με υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της πολυτελούς θαλαμηγού.

Περισσότερα Άρθρα...