Με Απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Ι. Τσακίρη, που δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. Β’ 1653/22.4.2021, αντικαθίσταται προηγούμενη Υπουργική Απόφαση και καθορίζονται οι προϋποθέσεις συνέχισης της χρηματοδότησης στο πλαίσιο της δράσης

Ένα νέο, καινοτόμο και φιλόδοξο πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και αφορά την επιχορήγηση δήμων για την προώθηση περιβαλλοντικά φιλικών μέσων μεταφοράς.

Με Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (αριθμ. 29852/16.4.2021) δίνονται οι τρεις πρώτες δόσειςτου 2021 από τα λεφτά των Δήμων, που αφορούν την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων, γνωστά ως τέως ΣΑΤΑ.

Νέα τροπολογία κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο: «Σύστημα Εσωτερικού Ελέγχου του Δημόσιου Τομέα, Σύμβουλος Ακεραιότητας στη δημόσια διοίκηση και άλλες διατάξεις για τη δημόσια διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση»

Στη Βουλή κατατέθηκε την Τρίτη 20 Απριλίου στις 20:15, Τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών (σε άσχετο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης) για πέντε διαφορετικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Πειραιά επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για την απλούστευση διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς με αφορμή την νέα διαδικασία ψηφιακής έκδοσης, μέσω του gov.gr, οκτώ πιστοποιητικών αστικής και δημοτικής κατάστασης από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών όλης της χώρας.

Την υποχρέωση καθαρισμού των οικοπέδων τους υπενθυμίζουν ο ένας μετά τον άλλο οι δήμοι στους δημότες τους. 

Περισσότερα Άρθρα...