eurovision

Δεν τα κατάφερε η Ελλάδα, με την Γιάννα Τερζή και το τραγούδι «Όνειρό μου» να μένει εκτός τελικού από την 63η Eurovision.

 
Αντίθετα, η Κύπρος, με την εκκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και το τραγούδι «Fuego», σε σύνθεση του Άλεξ Παπακωνσταντίνου ενθουσίασε, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον τελικό.
 
Ειδικότερα, οι δέκα συμμετοχές που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του 63ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου είναι: Λιθουανία, Ισραήλ, Τσεχία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φιλανδία, Ιρλανδία, Εσθονία, Κύπρος και Αυστρία.

Την Πέμπτη θα ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός για την επιλογή ακόμα δέκα χωρών.

oneiro mou terzi

Το κομμάτι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision οπτικοποιήθηκε. Η Γιάννα Τερζή και το "Όνειρό μου", ένα κομμάτι που για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα μόνο με ελληνικό στίχο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής στην Λισαβόνα.

Με εικόνες από την Ελλάδα και πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Βλάχο το βίντεο που θα ακολουθήσει την ελληνική αποστολή, για το Όνειρό μου, από τη Γιάννα Τερζή.

Δείτε το:

dionysiou2 synigoros

Ποινική δίωξη για τρία πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου που συνελήφθη χθες στους Αμπελόκηπους όταν προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητο του από δρόμο που είχε κλείσει προσωρινά η Τροχαία.

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του καλλιτέχνη αφορά τις κατηγορίες της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ο Στέλιος Διονυσίου συνελήφθη χθες το απόγευμα όταν στην συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου, όπου η Τροχαία είχε κλείσει προσωρινά τον δρόμο, επιχείρησε να περάσει κόβοντας την κορδέλα της Αστυνομίας. Ο κατηγορούμενος φέρεται να διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και να χτύπησε έναν τροχονόμο στο χέρι με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου, καθώς προσπαθούσε να περάσει στην απαγορευμένη περιοχή.

Η εκδοχή του ίδιου του τραγουδιστή είναι πως δεν υπήρξε καμία σωματική βλάβη και ότι είχε μόνο λεκτική αντιδικία με τον αστυνομικό, όπως δήλωσε εξερχόμενος από το κτίριο της εισαγγελίας.

Ο συνήγορός του, Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε πως η άσκηση της δίωξης σε βάρος του εντολέα του ήταν «μία κακή εκτίμηση του εισαγγελέα κ. Ανδρέου».

Ο συνήγορος τόνισε ότι από την ιατροδικαστική έκθεση η οποία διαβιβάστηκε στην Ευελπίδων αφού ασκήθηκε η δίωξη, δεν προκύπτουν κακώσεις σε βάρος του τροχονόμου. Πρόσθεσε επίσης ότι οι αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους ότι ο τραγουδιστής χτύπησε τον συνάδελφό τους.

panousis

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδοποιός και ηθοποιός υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή στον «Ερυθρό Σταυρό». Στο νοσοκομείο, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Τζίμης Πανούσης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ θυμίζουμε πως πρόσφατα (2 Δεκεμβρίου 2017) είχε καταρρεύσει πάνω στη σκηνή του Κυττάρου κατά τη διάρκεια εμφάνισής του.

Τότε ανάμεσα στο κοινό που παρακολουθούσε την παράσταση βρίσκονταν δύο γιατροί, οι οποίοι και τού προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

  Ποιος ήταν ο Τζίμης Πανούσης

O Τζίμης Πανούσης γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1954 από μικρασιάτες πρόσφυγες γονείς -τον Θεόδωρο και τη Φωτεινή- στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Χολαργό. Το 1973 βρήκε από αγγελία δουλειά σε περιοδεύοντα θίασο. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το θίασο για να δουλέψει ως υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα από την οποία παραιτήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υπήρξε τραγουδοποιός και ηθοποιός, γνωστός για τη σάτιρα και τον καυστικό και αθυρόστομο στίχο του.

Η μουσική του διαδρομή

Μουσικές Ταξιαρχίες

Μουσικά δηλώνει αυτοδίδακτος και παίζει λίγο απ' όλα. Πρώτες προσπάθειες στο χώρο της μουσικής έγιναν με το σχήμα "Χαρούμενη Κουδουνίστρα" όταν ακόμα ήταν στο Γυμνάσιο. Στα μέσα με τέλη της δεκαετίας του 1970 σχηματίστηκαν οι Μουσικές Ταξιαρχίες από τον Τζίμη Πανούση (φωνή, στίχοι, μουσική) και τους Σπύρο Πάζιο (κιθάρα, synthesizer, έγχορδα), Γιάννη Δρόλαπα (ηλεκτρική κιθάρα), Βαγγέλη Βέκιο (τύμπανα) και Δημήτρη Δασκαλοθανάση (μπάσο). Στη συνέχεια προστέθηκε και ο Van Svarnas (σαξόφωνο). Η πρώτη τους εμφάνιση σε κοινό έγινε το 1980 στο "Skylab" στην Πλάκα, ενώ η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά είναι ο δίσκος Μουσικές Ταξιαρχίες που κυκλοφόρησε από την MINOS-EMI το 1982. Νωρίτερα (το 1980) είχε κυκλοφορήσει μία ανεξάρτητη παραγωγή σε κασέτα, το "Disco Tsoutsouni".

Ακολούθησαν οι δίσκοι Αν η Γιαγιά μου είχε Ρουλεμαν (1984) και Hard Core (ζωντανή ηχογράφηση, 1985). Το 1983 οι Μουσικές Ταξιαρχίες καμουφλάρονται κάτω από το όνομα Alamana's Bridge (= Γέφυρα της Αλαμάνας) και συμμετέχουν στο δίσκο-συλλογή ελληνικού ροκ Made in Greece Vol.1, παρά τις αντιρρήσεις της τότε δισκογραφικής τους εταιρείας. Από τον επόμενο δίσκο "Κάγκελα Παντού" (1986) ο Πανούσης αποφασίζει να συνεχίσει μόνος του.

Σόλο καριέρα

Το 1987 κυκλοφορεί ο τελευταίος δίσκος από την MINOS-EMI "Χημεία και Τέρατα". Οι επόμενοι δύο δίσκοι "Δουλειές του Κεφαλιού" / The Greatest Kitsch Live! (1990) και "Ο Ρομπέν των Χαζών" (ζωντανή ηχογράφηση, 1992) κυκλοφορούν από την Music Box International, ενώ το "Vivere Pericolosamente" από την Warner το 1993. Η επόμενη δισκογραφική του δουλειά κυκλοφόρησε εφτά χρόνια μετά, το 2000, με τίτλο "Με Λένε Πόπη" (ζωντανή ηχογράφηση). Κυκλοφόρησε επίσης μαζί με το περιοδικό Μετρό το 2002 το ολιγόλεπτο CD "Δείγμα Δωρεάν" με ακυκλοφόρητα τραγούδια από τις τελευταίες παραστάσεις του.

Στις 20 Γενάρη του 2009 κυκλοφόρησε ένα διπλό DVD με ζωντανή κινηματογράφηση της παράστασης "Της Πατρίδας μου η Σημαία", που δόθηκε το 2008 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Την άνοιξη του 2015 οι Μουσικές Ταξιαρχίες επανενώθηκαν για μια σειρά εμφανίσεων στο Κύτταρο μετά από 30 χρόνια απουσίας.

Ψινάκης σε Πανούση: Βon voyage Θεά μου...

Ο Ηλίας Ψινάκης αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του φίλο, Τζ'ίμη Πανούση, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

«Τζιμάκο μου αυτή είναι η τελευταία μας φωτο σπίτι μου που πεθάναμε στο γέλιο και η χυλόπιτα που μου έριξες για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Το show που μου πρότεινες να κάναμε φέτος δεν το βλέπω... Δεν πειράζει... Κάθε εμπόδιο για καλό... Θα το κάνουμε «επάνω» όταν έρθω να σας βρω με το καλό, με “κοινό” όλους τους καλούς ταλαντούχους φίλους μας που μας γουστάρουν και τους γουστάρουμε!!!

Μέχρι τότε φίλησε τους μου όλους και καντους να πεθάνουν στα γέλια όπως μόνο εσύ ξέρεις...!!! Bon voyage Θεά μου...!!!», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης...

 

mega telos

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία Ascope Trading Ltd, συμφερόντων του ομίλου Βαρδινογιάννη που μετείχε στο ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ (MEGA), ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το εταιρικό σχήμα.

Στην ανακοίνωση αναφέρει τις προσπάθειες που έγιναν για τη σωτηρία του σταθμού οι οποίες όμως δεν έφτασαν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Βέβαια, από τη στιγμή που το κανάλι δεν κατέθεσε αίτηση για αδειοδότηση, ήταν δεδομένο πως θα έπεφτε μαύρο στις 28 Φεβρουαρίου.Σε ό,τι αφορά στους εργαζόμενους, η Ascope Trading Ltd, Eταιρεία μέτοχος που συνδέεται με την οικογένεια Βαρδινογιάννη με επιστολή της προς το Δ.Σ ενημέρωσε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν προτίθεται να συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με τους πιστωτές. Επισημαίνουμε δε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί άλλος μέτοχος που ενδιαφέρεται να υλοποιήσει το Επιχειρησιακό Σχέδιο της εταιρίας.

Ο ίδιος μέτοχος ενημέρωσε το ΔΣ της εταιρίας ότι εκτιμά ότι το σύνολο των μετόχων θα πρέπει να συνεισφέρουν στην πληρωμή των οφειλών της εταιρίας προς τους εργαζόμενους με βάση το ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου που κατέχουν η κατείχαν και την περίοδο που κατείχαν τις μετοχές.

Όλοκληρη η ανακοίνωση της Ascope Trading Ltdέχει ως εξής:

Το σημερινό ΔΣ της Τηλέτυπος ανέλαβε καθήκοντα τον Αύγουστο του 2017, μετά από τις αλλαγές που έγιναν στο μετοχικό σχήμα της εταιρίας. Οι βασικοί μέτοχοι την περίοδο αυτή ήταν εταιρίες συνδεδεμένες με την Οικογένεια Βαρδινογιάννη, η εταιρία Alter Ego ιδιοκτησίας του Ε. Μαρινάκη (που αγόρασε τις μετοχές του ΔΟΛ), η εταιρία Dimera του Ι. Σαββίδη (που αγόρασε μέρος των μετοχών του Πήγασου) και η εταιρία Πήγασος του Φ. Μπόμπολα.

Το νέο ΔΣ αναλαμβάνοντας τη διοίκηση είχε ως μοναδικό στόχο την εξυγίανση και τη συνέχιση της λειτουργιάς του τηλεοπτικού σταθμού Μέγκα.

Διαπιστώσαμε ότι παρόλα τα λάθη και τις λανθασμένες επιλογές της προηγούμενης διοίκησης (υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο ΔΣ είχε ως Πρόεδρο τον Πρόεδρο του ΔΟΛ και Διευθύνοντα Σύμβουλο, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΟΛ) , εάν είχε ολοκληρωθεί εγκαίρως η εγκεκριμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για το ποσό των ευρώ 15 εκ (άρνηση καταβολής από πλευράς ΔΟΛ και Πήγασος) και οι συνδεμένες εταιρείες Πήγασος και ΔΟΛ εξοφλούσαν τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις τους ποσού περίπου € 9.200.000 προς την Τηλέτυπος ΑΕ η εταιρία δεν θα είχε οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο.

Η νέα Διοίκηση με την στήριξη αρχικά των βασικών μετόχων εταιριών Οικογενείας Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη και Σαββίδη (ο τελευταίος μεταβίβασε τις μετοχές του σε τρίτον τον Οκτώβριο ο οποίος γνωστοποίησε ότι δεν θα συμμετέχει από εκείνη την χρονική στιγμή στην οικονομική στήριξη του σταθμού) ανέθεσε στην εταιρία Grant Thornton την εκπόνηση Επιχειρησιακού Σχεδίου για την εξυγίανση της εταιρίας, στην νομική εταιρία Ποταμίτης-Βεκρής την νομική υποστήριξη και άρχισε αμέσως τις διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες για την εξεύρεση μίας βιώσιμης λύσης στο πλαίσιο του άρθρου 106 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Οι Τράπεζες επιβεβαίωσαν προφορικά την συμφωνία τους με τους βασικούς όρους του Επιχειρησιακού Σχεδίου την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018, αφού έλαβαν την σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δηλαδή δύο μέρες πριν την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιοτήτων για την χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών.

Την περίοδο αυτή οι βασικοί μέτοχοι που στήριζαν τον σταθμό κατέβαλλαν περίπου € 2 εκ για την συνέχιση της λειτουργίας του σταθμού και την πληρωμή μισθοδοσίας και δεσμεύθηκαν στην καταβολή επιπλέον € 15 εκ σε προσεχή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού σχεδίου διάσωσης της εταιρίας.

Το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών δυσκόλεψε σημαντικά την δυνατότητα επαναλειτουργίας του Μέγκα.

Τον Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2017 τροποποιείται ο Ν 4319/2015 και δημοσιεύεται η προκήρυξη του ΕΣΡ για την αδειοδότηση των Τηλεοπτικών σταθμών Εθνικής Εμβέλειας Γενικής Στόχευσης. Με βάση τον νόμο και την προκήρυξη η Τηλέτυπος Α.Ε δεν μπορούσε να συμμετέχει στον διαγωνισμό, και όποιος σταθμός δεν συμμετείχε στον διαγωνισμό θα έπρεπε να σταματήσει την εκπομπή του προγράμματος του 3 μήνες από την δημοσίευση της προκήρυξης του διαγωνισμού, δηλαδή την 27η Φεβρουαρίου 2018. Λόγω αυτού του αδιεξόδου εξετάστηκε η εναλλακτική λύση μία νέα εταιρία να συμμετάσχει στον διαγωνισμό και μετά την επικύρωση της συμφωνίας αναδιάρθρωσης της Τηλέτυπος από το δικαστήριο να απορροφήσει την δραστηριότητα του τηλεοπτικού σταθμού Μέγκα.

Για να μπορέσει να υλοποιηθεί η ενναλακτική αυτή λύση θα έπρεπε να διασφαλιστεί η αδιάλειπτη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού Μέγκα. Δηλαδή να μην διακοπεί η λειτουργία του, είτε την 27/2/2018, όπως όριζε ο νόμος για τους σταθμούς που δεν συμμετείχαν στην διαδικασία, είτε όταν γινόταν η απορρόφηση του σταθμού από την νέα εταιρία και συγχρόνως ακυρωνόταν ο διαγωνισμός από το ΣτΕ (λόγω των προσφυγών που έχουν γίνει από τους εμπλεκόμενους). Για να αρθεί η συγκεκριμένη νομική αβεβαιότητα η εταιρία απηύθυνε γραπτό ερώτημα στο Ε.Σ.Ρ.

Το τελειωτικό χτύπημα δόθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης που αρνήθηκε να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί και απαντώντας ότι ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ουσιαστικά δεν δέχθηκε την πρόταση των μετόχων για την δημιουργία νέας εταιρείας που ως συνέχεια της παλαιάς θα αναλάμβανε τα υφιστάμενα βάρη και την ευθύνη λειτουργίας του σταθμού μελλοντικά.

Η τοποθέτηση αυτή του ΕΣΡ, δημιούργησε σοβαρή νομική αβεβαιότητα για την δυνατότητα συνέχισης της αδιάλειπτης λειτουργίας του σταθμού και πρακτικά δεν επέτρεψε στους μετόχους της εταιρίας να προχωρήσουν τις σχετικές διαβουλεύσεις με τους πιστωτές και στην κατάθεση υποψηφιότητας νέας εταιρίας στον διαγωνισμό. Η αβεβαιότητα αυτή δεν έχει αρθεί μέχρι σήμερα, αλλά τουναντίον έχει αυξηθεί μετά από τις διαρροές που έγιναν από πηγές του ΕΣΡ στα Μέσα Ενημέρωσης.

Η Ascope Trading Ltd, Eταιρεία μέτοχος που συνδέεται με την οικογένεια Βαρδινογιάννη με επιστολή της προς το Δ.Σ ενημέρωσε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν προτίθεται να συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με τους πιστωτές. Επισημαίνουμε δε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί άλλος μέτοχος που ενδιαφέρεται να υλοποιήσει το Επιχειρησιακό Σχέδιο της εταιρίας.

Ο ίδιος μέτοχος ενημέρωσε το ΔΣ της εταιρίας ότι εκτιμά ότι το σύνολο των μετόχων θα πρέπει να συνεισφέρουν στην πληρωμή των οφειλών της εταιρίας προς τους εργαζόμενους με βάση το ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου που κατέχουν η κατείχαν και την περίοδο που κατείχαν τις μετοχές. Δηλαδή να καταβάλουν το ποσοστό που τους αναλογεί της καθαρής μισθοδοσίας που αντιστοιχεί στην περίοδο 1/7/2016 έως 31/12/2017, αφού αφαιρεθεί το ποσό των € 3,375,000 που εκτιμά η μελέτη της Grant Thornton ότι θα εισπράξουν οι εργαζόμενοι από την εκκαθάριση της εταιρίας και των ποσών που έχουν ήδη καταβάλει μέχρι σήμερα για καταβολή μισθοδοσίας

Η Ascope Trading Ltd μαζί με άλλες εταιρίες μετόχους της Τηλέτυπος διατίθεται να καταβάλει εξ ελευθεριότητας συνολικά το 35% του ποσού των € 9.28 εκ, ήτοι € 3,25 εκ μείον τα ποσά που έχουν καταβάλλει μέχρι σήμερα, ήτοι € 2.5 εκ. Συνεπώς θα καταβληθούν εξ ελευθεριότητας το ποσό των € 750 χιλ. για την μερική εξόφληση της μισθοδοσίας.

Η εταιρία Alter Ego έχει ήδη καταβάλει τα ποσά που της αντιστοιχούν.

Το Δ.Σ της εταιρίας προτίθεται να απευθυνθεί άμεσα στους άλλους μετόχους, δηλαδή στις εταιρίες Dimera, Elenovo και στους μετόχους των εταιριών Πήγασος και ΔΟΛ της περιόδου του έτους 2016 για να ζητήσει την εξ ελευθεριότητας καταβολή των ποσών που τους αναλογεί, δηλαδή συνολικά του ποσού των € 2.5 εκ

Παράλληλα το Δ.Σ θα ζητήσει από τους Ομολογιούχους που έχουν δεσμεύσει τους λογαριασμούς της εταιρίας να απελευθερώσουν το ποσό των € 3,375,000 που αντιστοιχεί στο ποσό που εκτιμά η μελέτη της Grant Thornton ότι θα καταβληθεί στο προσωπικό σε περίπτωση εκκαθάρισης της εταιρίας, για να χρησιμοποιηθεί για την καταβολή της μισθοδοσίας.

Το Δ.Σ θεωρεί ότι εξάντλησε όλες τις ενέργειες που θα μπορούσε να κάνει κάτω από τις προαναφερόμενες πολύ δύσκολες συνθήκες και θα προχωρήσει από εδώ και πέρα με βάσει τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία.

survivor2

Η Ξένια των Rec, ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση Γιάννης Δρυμωνάκος, ο χρυσός ολυμπιονίκης Tae Kwon Do Μιχάλης Μουρούτσος, η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ακόμα...

Τους 24 παίκτες που θα δώσουν μάχη στο Survivor 2 ανακοίνωσε σήμερις ο ΣΚΑΙ μέσα από την επίσημη σελίδα του reality επιβίωσης στο facebook, όπου με δύο βιντεάκι παρουσιάζονται όλοι όσοι θα βρεθούν Άγιο Δομίνικο.

Δώδεκα γυναίκες και δώδεκα άνδρες, των οποίων η ανακοίνωση των ονομάτων είχε μετατραπεί σε σίριαλ γίνονται πλέον γνωστοί στο κοινό και ετοιμάζονται να πάρουν το αεροπλάνο με προορισμό το εξωτικό νησί. Το Survivor 2 που ξεκινάει στις 21 Ιανουαρίου περιλαμβάνει τις δύο ομάδες, δηλαδή τους «διάσημους» και τους «μη διάσημους», με τους παίχτες να προέρχονται στην πλειοψηφία τους από τον χώρο του αθλητισμού.

Η ομάδα των «διασήμων»

Κατερίνα Δαλάκα: Πρωταθλήτρια 400 μέτρων μετ' εμποδίων

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Επιχειρηματίας – ηθοποιός

Όλγα Φαρμάκη: Fashion blogger

Γιάννης Τσίλης: Ολυμπιονίκης κωπηλασίας

Στέλιος Κρητικός: Ηθοποιός

Ελένη Χατζίδου: Τραγουδίστρια

Γιάννης Δρυμωνάκος: Πρωταθλητής Ευρώπης κολύμβησης

Ξένια -REC: Τραγουδίστρια

Μιχάλης Μουρούτσος: Χρυσός Ολυμπιονίκης Tae Kwon Do

Μαρία Σαμαρίνου: Πρωταθλήτρια αλπικού σκι

Αλέξανδρος Παρθένης: Ηθοποιός – μοντέλο

Κατερίνα Χαλικιά: Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάσκετ

 

Μη διάσημοι - Μαχητές

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Μοντέλο

Βιργινία Δικαιούλια: Πρωταθλήτρια βόλει

Νίκος Θωμάς: Κινηματογραφιστής

Αγγελική Κοκαλίτσα: Πρωταθλήτρια Kick Boxing

Ηλίας Γκότσης: Personal trainer

Μαρία Πήχου: Γυμνάστρια

Χάρης Γιακουμάτος: Επιχειρηματίας

Ροδάνθη Καπαρού Καπαράκη: Φοιτήτρια ΤΕΕΦΑΑ

Νικόλας Αγορού: Μετρ Κέντρου εστίασης

Μαρία Τούροβνικ: Μοντέλο

Μελίνα Μεταξά: Χορεύτρια breakdance

Κωνσταντίνος Τσεπάνης: Πρωταθλητής πάλης – υδραυλικός

aggelidis 813270161

Εκτός κινδύνου βρίσκεται πλέον ο παρουσιαστής, που νοσηλεύεται από την παραμονή των Χριστουγέννων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας, ύστερα από το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Οι θεράποντες γιατροί κάνουν λόγο για «θεαματική βελτίωση» και σε αυτό συνέβαλαν τα μέγιστα το νεαρό της ηλικίας του και η έγκαιρη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο μόλις 44 ετών παρουσιαστής -είχε τα γενέθλιά του πριν από λίγες ημέρες- από την περασμένη Παρασκευή αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ έχει βγει από τη βαριά καταστολή στην οποία παρέμενε για 12 ημέρες. Σήμερα, μάλιστα, αναμένεται οι εντατικολόγοι να κάνουν την πρώτη εκτίμηση για το πότε μπορεί να βγει από τη ΜΕΘ και να πάει σε θάλαμο, καθώς πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι δείχνει να αναγνωρίζει τη σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη και να έχει κίνηση στα άνω και τα κάτω άκρα. «Αντιλαμβάνεται, έχει συνείδηση, θυμάται συγγενικά του πρόσωπα, όπως τη σύζυγό του, κουνάει το ένα χέρι, γιατί το άλλο είναι σοβαρά τραυματισμένο, αλλά για την ώρα δεν μιλάει.

Αναπνέει μόνος του, ωστόσο για κάποιες ώρες τον βάζουν στον αναπνευστήρα για να ξεκουραστούν οι πνεύμονες» ανέφερε στην «Espresso» έγκυρη πηγή από το νοσοκομείο. Ωστόσο, οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής μίλησε κιόλας δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα.

Να θυμίσουμε ότι ο γοητευτικός παρουσιαστής με τα γαλάζια μάτια επέστρεφε στο σπίτι του τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου, όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στην προσπάθειά του να προσπεράσει λεωφορείο, με συνέπεια να τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι, στον αυχένα, στους πνεύμονες και σε όλο το σώμα του.

Περισσότερα Άρθρα...