Χαμός στα ράφια του ΑΒ Βασιλόπουλου! Σύμφωνα με πληροφορίες, με εσωτερικό της σημείωμα προς τα συνεργαζόμενα καταστήματα ΑΒ Food, Shop & Go και Shop & Go Shell, η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος τους ζητά να αποσύρουν άμεσα προϊόντα της τυροκομικής εταιρείας La Farm, το όνομα της οποίας έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο της φέτας. Στην περίπτωση των καταστημάτων ΑΒ, η ανάκληση γίνεται κεντρικά. 

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με τα στοιχεία: «Σουτζουκάκι Κατεψυγμένο», βάρους περίπου 900 γρ., με ημερομηνία ανάλωσης 08/09/2022 και ημερομηνία παραγωγής 08/09/2021, προέλευσης ελληνικής με εταιρεία παρασκευής «ΚΡΕΑΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ».

Προτού χρειαστεί να καταφύγουμε στη φαρμακευτική αγωγή – που κάποιες φορές είναι απαραίτητη και δεν μπορούμε να την αποφύγουμε – υπάρχουν τρόποι να ελέγξουμε τους δείκτες της υγείας μας με παρεμβάσεις στη διατροφή και στις συνήθειές μας.

Με ανακοίνωσή του ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων γνωστοποιεί ότι ένα συμπλήρωμα διατροφής που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και ενδεχομένως είναι διαθέσιμο προς πώληση και στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου, μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών.

Φέτος, η περίοδος 8-14 Μαρτίου αποτελεί εβδομάδα ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού ως προς τη μείωση αλατιού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αναστάτωση έχει επικρατήσει στο Youtube με μια σοβαρή καταγγελία που έγινε για ψάρια που πωλούνται στα Σούπερ Μάρκετ Lidl. Συγκεκριμένα πελάτης που γνωρίζει πολύ καλά τα ψάρια προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία.

Τα κόκκινα και λευκά σταφύλια περιέχουν περίπου 100 θερμίδες ανά φλιτζάνι και παρέχουν 1,4 γραμμάρια ινών ανά μερίδα. Είναι γλυκά, θρεπτικά, αναζωογονητικά και εύκολο να φαγωθούν, αφού δεν λερώνουν.

Περισσότερα Άρθρα...