Παρατείνονται μέχρι και τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022, οι εγγραφές μαθητών/τριών στα δημόσια νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2022-23, σύμφωνα με τελευταία ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Νέα συντονιστική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, για τον βέλτιστο συντονισμό όλων των φορέων και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κακοκαιρία "Φίλιππος" που ήδη πλήττει μεγάλο μέρος της χώρας.

Για το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σχολεία εν μέσω της κακοκαιρίας «Ελπίς» μίλησε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Νεότερα στοιχεία για τα κρούσματα κορονοϊού που ανιχνεύθηκαν μέσω των self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του Dnews, για άλλη μια φορά. Έρχονται αλλαγές στα self test των σχολείων σε Αττική και Κρήτη, που έμειναν κλειστά λόγω κακοκαιρίας.

Χωρίς να κάνουν self test, θα πάνε αύριο (17/1) στο σχολείο οι μαθητές, οι οποίοι - όπως ίσχυε και πριν τις γιορτές - υποχρεώνονται να κάνουν τεστ τη Δευτέρα και να το παρουσιάσουν στις εισόδους των σχολείων την Τρίτη.

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας για τη διάθεση των self test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία, πριν από το πρώτο κουδούνι στα σχολεία στις 10 Ιανουαρίου.

Περισσότερα Άρθρα...