Θετικός σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού βρέθηκε μαθητής του τμήματος Β2 του Β’ Γυμνασίου Βούλας μετά από μοριακή εξέταση.

Υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη, συνεδρίασαν τις προηγούμενες ημέρες το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ) και το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) όπου συζητήθηκαν και επιλύθηκαν σημαντικά αρχιτεκτονικά και πολεοδομικά θέματα και η μεταμόρφωση του Αστέρα Βουλιαγμένης.

 

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι δράστες σε σχολεία της Βάρης κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Το βράδυ της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου ομάδα αγνώστων εισέβαλε παράνομα στο ΕΠΑΛ και στο 1ο Γυμνάσιο Βάρης και προκάλεσαν εκτενείς καταστροφές, βανδαλίζοντας τον σχολικό χώρο και καταστρέφοντας εκπαιδευτικό υλικό. 

Ενημερώθηκαν, απογευματινές ώρες χθες Κυριακή, η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού και το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό αγνοούμενης 74χρονης κολυμβήτριας, η οποία είχε μεταβεί απογευματινές ώρες για διενέργεια θαλάσσιου λουτρού στην παλαιά παραλία Βουλιαγμένης και έκτοτε αγνοείται.

Συνελήφθησαν, στη Βάρη, έπειτα από ειδική επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, τρεις Αλβανοί, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή όπλου. 

Περισσότερα Άρθρα...