«Καλούμε την Εκκλησία να εγκαταλείψει τις βλέψεις της για κερδοφορία μέσα από διαδικασίες εκποίησης γης, όπως το μοναδικό δασωμένο τμήμα της Βουλιαγμένης, η Φασκομηλιά, αλλά ακόμη και το Ασκληπιείο Βούλας, και να προσαρμοστεί στις πραγματικές ανάγκες της εποχής μας, που είναι η διατήρηση και προστασία του φυσικού κάλλους και του πράσινου», λέει ο δήμος.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο (12:40) στο Πανόραμα Βούλας. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Φόβος και τρόμος είχε γίνει στα νότια προάστια της Αττικής ένας 21χρονος επιδειξίας ημεδαπός ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έβαζε στο στόχαστρο ανήλικα κορίτσια, μαθήτριες Γυμνάσιου και Λυκείου τις οποίες είτε τις ακολουθούσε και επιτίθονταν μόλις έβρισκε ευκαιρία, είτε κρυβόταν σε σκοτεινά σημεία προκειμένου να αιφνιδιάσει τα θύματα του.

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης και έγκαιρης ενημέρωσης για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την πανδημία, η δημοτική αρχή ενημερώνει για νέο κρούσμα σε εργαζόμενο του 2ου βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στη Μηλαδέζα Βάρης.

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης και έγκαιρης ενημέρωσης για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την πανδημία, ενημερώνουμε για νέα κρούσματα σε σχολεία του Δήμου μας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Β.Β.Β..

Μετά τη θετική διάγνωση σε εξέταση κορωνοϊού δύο εργαζομένων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποφασίστηκε από τη δημοτική αρχή να μην λειτουργήσουν το ΚΕΠ της Δ.Ε. Βούλας και οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης κοινού που στεγάζονται στο Δημοτικό Κατάστημα της Βουλιαγμένης προκειμένου να διεξαχθούν τεστ για την ανίχνευση κορωνοϊού σε όλους τους εργαζόμενους που απασχολούνται στα κτήρια που στεγάζουν τις υπηρεσίες αυτές.

Περισσότερα Άρθρα...