Και αυτό είναι λογικό. Το ελατήριο της ανάπτυξης βρίσκεται σε φάση εκτίναξης, έρχονται κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης και υπάρχει μία κοινωνική πλειοψηφία που ευνοεί τις μεταρρυθμίσεις.

Και τώρα; Τι θ’ απογίνει η Ελλάδα χωρίς τον Μίκη; Χωρίς σύμβολα; Οι μεγάλοι Ελληνες πέθαναν, ο Μίκης ήταν ο τελευταίος. Και η Ελλάδα είναι πλέον πολύ φτωχή...

Τα μηνύματα από άλλες χώρες δεν είναι καλά, όμως η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου στην Ελλάδα δείχνει να μην το έχει πάρει χαμπάρι, απολαμβάνοντας την «κανονικότητα». Οι πιθανότητες δεν είναι μαζί μας καθώς πλησιάζει το φθινόπωρο.

Ο πραγματικός λόγος για την κίνηση αυτή της κυβέρνησης είναι να οικοδομηθεί γρηγορότερα το τείχος ανοσίας και να ξεπεράσουμε την περιοχή του 50-55% εμβολιαστικής κάλυψης, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος της μετάλλαξης Δέλτα.

Την Ρωμιοσύνη μην την κλαις…Είναι η στιγμή που το μνήμα του πέλαγου θα γεμίσει με τους μυριάδες αγώνες του Μίκη Θεοδωράκη.

Οσοι λένε ότι φοβούνται πιθανές παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορονοίού ξεχνούν ότι ακόμα κι όταν καταπίνουν ένα απλό χαπάκι για τον πονοκέφαλο, παίρνουν ένα μικρό ρίσκο έναντι της ωφέλειας. Ούτε σκέφτονται, βέβαια, ότι αν νοσήσουν σοβαρά από κορονοιό, θα πάρουν ένα κοκτέιλ φαρμάκων για να γιάνουν. Εκεί να δείτε πιθανές ανεπιθύμητες παρενέργειες

 Αυτός που δεν φοβάται την «κατάργηση» του οκταώρου, καθότι μόνιμος στο Δημόσιο, απεργεί ή παριστάνει ότι απεργεί, για αυτόν που θεωρητικώς έχει πιθανότητα να την υποστεί, αλλά δεν απεργεί.

Περισσότερα Άρθρα...