Και οι Ρώσοι εναντίον του διαιτητή του αγώνα Μάλμε - Ολυμπιακός

Κόσμος
Tools

diaititis karasef

Αντιδράσεις και στη Ρωσία για τον ρώσο διαιτητή του αγώνα Μάλμε-Ολυμπιακός

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Σεργκέι Καράσεφ έχουν στον Ολυμπιακό, στον οποίο εκτιμούν ότι έπαιξαν αποφασιστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα με τη Μάλμε για τη... 2η αγωνιστική του Champions League.

Ωστόσο, το θέμα είναι ότι ο Ρώσος διαιτητής είχε προκαλέσει πάλι έντονα παράπονα και την κριτική του Τύπου για την παρουσία που είχε στο παιχνίδι Σπαρτάκ Μόσχας-Τορπέντο Μόσχας.

Μάλιστα, στο παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος πάλι δεν είχε καταλογίσει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, αν κα έπρεπε να καταλογιστεί, και ο παρατηρητής είχε σημειώσει ως «ικανοποιητική» τη διαιτησία του.

Συγκεκριμένα, στη ρωσική ιστοσελίδα «Sport-Express» αναφέρουν ότι ο 35χρονος ρέφερι είχε πάλι προκαλέσει συζητήσεις με τα σφυρίγματά του στους αγώνες: Ζενίτ-Κρίλια Σοβέτοφ, Τομ Τομσκ-Κρίλια Σοβέτοφ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρούμπιν Καζάν κατά τη διάρκεια την περσινή σεζόν.

Έτσι το ρεπορτάζ του εν λόγω σάιτ υποστηρίζει πώς είναι δυνατόν οι ιθύνοντες για θέματα διαιτησίας της FIFA και της UEFA, Μπουζάκα και Κολίνα, να του έχουν επιτρέψει να διαιτητεύει σε διεθνείς αγώνες, όπως ο χθεσινός του Ολυμπιακού με τη Μάλμε.

nonews