Έχουμε.... ένα πούλμαν θανάτων την ημέρα, και αυτό δεν είναι αστείο! Κάλεσμα εκ νέου για εμβολιασμούς

Ελλάδα
Tools

Μετά από 19 μήνες δεν έχουν πειστεί να κάνουν το εμβόλιο; Kάπου όλοι πρέπει να προβληματιστούμε. Ένα πούλμαν θανάτων έχουμε κάθε μέρα, δεν είναι αστείο

Επιφυλακτική ως προς τις ελευθερίες για τους εμβολιασμένους στην διασκέδαση εμφανίστηκε τη Δευτέρα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, υπογραμμίζοντας πως συνέπειες θα φανούν σε περίπου 15 ημέρες.

Χρειάζονται πάρα πολλοί έλεγχοι για να είμαστε ήσυχοι και ασφαλείς, μακάρι να είχαν κάνει όλοι την τρίτη δόση, τόνισε η κ. Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Σε σχέση με τις παρελάσεις υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνει μόνο στρατιωτική σε κόκκινες περιοχές και όχι μαθητική και όλοι να την παρακολουθήσουν από την τηλεόραση.

Μιλώντας για τη Θεσσαλονίκη έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου καθώς τα κρούσματα κορονοϊού είναι πολύ κοντά στον αριθμό της Αθήνας. Κάλεσε τον κόσμο να εμβολιαστεί ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα που σε ορισμένες περιοχές η εμβολιαστική κάλυψη είναι κάτω του 50%. 

Δεν ασχολούμαστε μαζί τους. Ασχολούμαστε με αυτούς που φοβούνται, τόνισε και απηύθυνε έκκληση σε όσους δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί να μην φοβηθούν τις επιπλοκές και να σκεφτούν τι σοβαρές επιπλοκές προκαλεί η ίδια η νόσος.

madata