ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Με σταθερό βηματισμό προς τη νίκη ο Γιάννης Κωνσταντάτος

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

Με τον αέρα της λίαν εντυπωσιακής συγκέντρωσης στην εκδήλωση του συνολικού απολογισμού της διοίκησης του Δήμου, η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ», πραγματοποίησε την Κυριακή (24/2), άλλη μία μεγάλη πετυχημένη συγκέντρωση στην εκδήλωση κοπής της πίτας της, με τη συμμετοχή πολλών εκατοντάδων δημοτών.

Ο ισχυρός συνδυασμός του δημάρχου, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, προχωρεί ακάθεκτα και με σταθερό βηματισμό προς την αναμενόμενη μεγάλη νίκη του στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019.

Οι λοιποί ανθυποψήφιοί του, ξεχασμένες κομματικές, ή μη, σκιές του παρελθόντος - τα μειονεκτήματα των οποίων έγιναν και μειονεκτήματα της πόλης - μετράνε κατά μόνας τα λιγοστά «κουκιά» τους , ή προσπαθούν εναγωνίως, αν μπορούν.... κάπως να τα αυγατίσουν, μέσα και από ετερόκλητες θνησιγενείς "συμμαχίες" της... τελευταίας στιγμής!

Ο λαός όμως έχει και μνήμη και κρίση και, βέβαια, έχει τον τελικό λόγο.

Είναι δε σίγουρο, ότι θα απαντήσει ηχηρά στο εξής δίλημμα της δημοτικής κάλπης του προσεχούς Μαϊου:

Τη συνέχιση του σημαντικού έργου που έχει γίνει τα τελευταία 4 χρόνια στο Ελληνικό – Αργυρούπολη και την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου προς όφελος όλων των πολιτών Ελληνικού-Αργυρούπολης από τη δημοτική αρχή Κωνσταντάτου της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, ή την οπισθοδρόμηση, σε μία άεργη δημοτική αρχή και στον στείρο κομματισμό του παρελθόντος ;