Δ.ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κατ' εφαρμογή του Κανονισμού Καθαριότητας, έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

kados baza argyroupoli

Αποφασισμένη είναι η δημοτική αρχή Ελληνικού - Αργυρούπολης να εφαρμόσει στην πράξη τα προβλεπόμενα από τον ισχύοντα Κανονισμό Καθαρίοτητας της πόλης για όσους πολίτες τον παραβιάζουν και είναι ασυνεπείς προς τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και την ανάγκη να παραμένει η πόλη καθαρή.  

Οπως ανακοινώθιηκε, η Δημοτική Αστυνομία Ελληνικού – Αργυρούπολης σε συνεργασία με τους επόπτες καθαριότητας, επέβαλλαν πρόστιμο ύψους 500 ευρώ σε κάτοικο, ο οποίος απόθεσε σωρό από σπασμένα έπιπλα και μπάζα σε μπλε κάδο ανακύκλωσης, κατά παράβαση του Κανονισμού Καθαριότητας.

Επίσης, δίπλα από τον κάδο είχε αφήσει ακόμα και ..... σπασμένα τζάμια, με κίνδυνο να τραυματιστούν πεζοί, αλλά και οι υπάλληλοι του δήμου που κλήθηκαν να τα περισυλλέξουν.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Καθαριότητας, πριν βγάλουμε ογκώδη αντικείμενα (στρώματα, έπιπλα κ.τ.λ.) ή προϊοντα κηπευτικών εργασιών στο πεζοδρόμιο, επικοινωνούμε απαραίτητα με την ☎️ Γραμμή Δημότη στο 15415, ώστε σε προκαθορισμένη ώρα και ημέρα ειδικό συνεργείο του δήμου να τα περισυλλέξει.

Πρέπει πλέον οι πάντες να καταλάβουν, ότι είναι αυτονόητη και η υποχρέωση των πολιτών να διατηρείται η πόλη καθαρή