ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Ασυνείδητος οδηγός του κατάστρεψε το ΙΧ και μετά ... εξαφανίσθηκε

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

ix katestrameno

Συνέβη στην κεντρική Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου (ΑΓ. Τριάδα) της Αργυρούπολης τις πρώτες πρωϊνές ώρες της ημέρας των Χριστουγέννων.

Ασυνείδητος οδηγός μιας σκούρας μπλε BMW (πιθανώς δίπορτης), ανεβαίνοντας από την Λεωφ. Βουλιαγμένης στην οδό Αλεξιουπόλεως και εισερχόμενος με μεγάλη ταχύτητα στην εν λόγω πλατεία, άρχισε να κάνει απανωτά "σπινιαρίσματα" και "παντιλίκια" στο δρόμο γύρω από αυτή, με αποτέλεσμα να επιπέσει με σφοδρότητα σε σταθμευμένο επί της πλατείας και της οδ. Χρ. Σμύρνης ΙΧ με αποτέλεσμα σχεδόν να το καταστρέψει! 

Στη συνέχεια μάζεψε από την άσφαλτο όλα τα υπολείματα της σύγκρουσης.... μόνο του δικού του ΙΧ και έγινε ... καπνός!

Ο ιδιοκτήτης του κατεστραμένου ΙΧ, το πρωϊ των Χριστουγέννων, σοκαρισμένος στη θέα του κατεστραμένου αυτοκινήτου του, αναζητά από περίοικους τυχ'ον μάρτυτες του συμβάντος, καθώς και υλικό από κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων, μήπως και μπορέσει να εντοπίσει τον ασυνείδητο οδηγό που του προκάλεσε την δυσβάσταστη γι αυτόν μεγάλη ζημιά.

Εικάζεται, χωρίς όμως να μπορεί να επιβεβαιωθεί, ότι ο δράστης του συμβάντος είναι κάτοικος Αργυρούπολης, γνωστός..... για τις εν λόγω... "ιδιαίτερες" επιδόσεις του τις νυχτερινές ώρες στους δρόμους της πόλης!!