Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Τους ενώνει όλους

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

konstanta xeria stayrvta

Εκτός πλήθους πολιτών που έσπευσαν να ευχηθούν για την ονομαστική τους εορτή τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννη Τσαρπαλή, μεγάλη ήταν και η προσέλευση υψηλόβαθμων πολιτικών και αυτοδιοικητικών στελεχών, όχι μόνο από τη ΝΔ και Ποτάμι που στηρίζουν την υποψηφιότητα Κωνσταντάτου, αλλά επιπλέον και του Κινήματος Αλλαγής καθώς και της Τοπικής Οργάνωσής του Ελληνικού-Αργυρούπολης.

konst giort4

Το διακομματικό προφίλ του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου, συσπειρώνει στο πρόσωπό του διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις, που όλες τους, σηματοδοτούν με την παρουσία τους τη στήριξη της υποψηφιότητάς του, αλλά και την εκτίμηση στο πρόσωπό του, αναγνωρίζοντας το εξαιρετικά σημαντικό έργο που έχει γίνει στην 1η δημαρχιακή  θητεία του στον αναγεννημένο πλέον εκ βάθρων Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

konsta gior2

Την ικανότητά του ο Γιάννης Κωνσταντάτος να ενώνει κατέδειξε ήδη από την αρχή τη δημιουργίας το 2013 της μεγάλης ανεξάρτητης παράταξής του «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ».

Τα μέλη της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Ελληνικού – Αργυρούπολης», προέρχονται μεν από πολλούς διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αλλά υπό την διοίκηση Κωνσταντάτου, ως επικεφαλή της, συνεργάζονται αρμονικότατα, εκφράζοντας κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς, συμβάλλοντας όλα από κοινού και αποφασιστικά στην κατάργηση των όποιων εμποδίων για την επίτευξη των πολύ σημαντικών για τον δήμο αυτοδιοικητικών στόχων της παράταξής.

Επίσης ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνστνατάτος είναι αυτός που ένωσε πραγματικά την Αργυρούπολη και το Ελληνικού σε έναν ενιαίο και αδιαίρετο Δήμο με απολύτως ισότιμους και ισόνομους πολίτες. 

Εξυπακούεται, ότι όλα αυτά είναι πλέον σε πλήρη γνώση των πολιτών του Ελληνικού – Αργυρούπολης, οι οποίοι σε κάθε ευκαρία εκφράζουν την εκτίμηση, αγάπη και εμπιστοσύνη τους στον «Γιάννη» τους, όπως τον αποκαλούν με οικειότητα, γεγονός που αναμένεται να επιβεβαιωθεί πανηγυρικά από την πρώτη κιόλας Κυριακή των προσεχών δημοτικών εκλογών του Μαϊου 2019.

konsta giort1