O Κωνσταντάτος έκανε το Ελληνικό-Αργυρούπολη, μια πόλη που αξίζει να ζεις - ΠΡΟΚΛΗΣΗ της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ"

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

KONSTANTATOS 4 xronia dimiourgias

Τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο,  το  2014 οι πολίτες τον εμπιστεύθηκαν και του ανάθεσαν να υλοποιήσει το πρόγραμμα των 10 βασικών αξόνων δράσης  του, που θα έβγαζε το δήμο από το μακροχόνιο τέλμα του και θα τον έκανε πρωτοπόρο στο χώρο της Τ.Α.  

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος τίμησε με το παραπάνω την εμπιστοσύνη των συνδημοτών του και μέσα σε 4,5 χρόνια πάλεψε «με θεούς και δαίμονες» και  – κάτι πρωτοφανές για πολιτικό -  έκανε τους λόγους /υποσχέσεις του πράξη!!

Τα έργα της διοίκησής του είναι πάρα πολλά και σημαντικά:

30 νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές, νέα σύγρονα ΚΑΠΗ, τρία πρότυπα οικογενειακά πάρκα με χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Αθήνα, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, ανοιχτά και πλήρως ανασκευασμένα γήπεδα, ένα ευρύτατο δίκτυο κοινωνικής προστασίας με τις αναγκαίες υποδομές λειτουργίας του, τρείς γραμμές δημοτικής συγκοινωνίας, νέα οχήματα και μηχανήματα  για την καθαριότητα της πόλης, υπογειοποιημένους κάδους απορριμμάτων, πεζοδρομήσεις, ασφαλτοστρώσεις,  αναμορφώσεις πλατειών, πανέμορφα σιντριβάνια και πολλά ακόμη έργα και δράσεις  που έχουν γίνει για τον πολίτη.

erga ell arg 1

Παρέλαβε ένα Δήμο που ήταν στο μηδέν με δυσαρεστημένους κατοίκους και, σύμφωνα με έρευνα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου,  τον έφερε όγδοο στη σειρά κατάταξης των Δήμων, των οποίων οι κάτοικοί τους είναι ευτυχισμένοι με την πόλη όπου ζουν και δε θέλουν να φύγουν από αυτή.

Ξανάδωσε στον κόσμο τη γειτονιά του, που του την φρόντισε, ενώ  τον ενέπνευσε να την προσέχει και να την αγαπάει. Έκανε τους συμπολίτες του να νιώθουν ζεστά και όμορφα στην αναμορφωμένη πλέον πόλη τους.

Το Ελληνικό-Αργυρούπολη έγινε μια  πόλη καθαρή και λαμπερή, όπως ακριβώς την είχε ο ίδιος υποσχεθεί στους συμπολίτες του. Μια πόλη που αξίζει να ζεις.

Δημιούργησε ένα πρότυπο  Σώμα από 150 και πλέον εκπαιδευμένους εθελοντές, εξαιρετικά δραστήριους και παρόντες  παντού και πάντα, όποτε και όπου απαιτείται, στην πόλη, ή στο βουνό.

ethelontes argyr

Αναμόρφωσε και ενίσχυσε το αστικό και περιαστικό πράσινο, ενώ παράλληλα θωράκισε το βουνό της πόλης με ένα μοναδικό σύστημα φύλαξης, πυροπροστασίας και πυρόσβεσης διαθέτοντας ακόμα και δικό του πυροσβεστικό όχημα και σύγχρονα συστήματα επίβλεψης και επικοινωνίας!

Σε ένα Δήμο με «βαριά» ιστορία, αφού η πόλη γεννήθηκε από Πόντιους και Μικρασιάτες, έβαλε ψηλά τον πήχη στον πολιτισμό πραγματοποιώντας πολλές εξαιρετικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, ενώ επαναλειτούργησε την ξεχασμένη Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου, όπου προβάλλονται δωρεάν  για τους πολίτες  ταινίες ποιοτικές τελευταίας παραγωγής.

konsta vouli

Μοναδικός υπέρμαχος της μεγάλης επένδυσης του Ελληνικού, έδωσε μάχες στη Βουλή και στα Υπουργεία για την υλοποίησή της και την κατοχύρωση των συμφερόντων και δικαιωμάτων του δήμου του, στρέφοντας το ενδιαφέρον της Ευρώπης προς ένα άγνωστο για αυτήν Δήμο, τον οποίο όμως ο ίδιος φιλοδοξεί να αναδείξει σε έναν από τους καλύτερους.

Και θα το καταφέρει έχοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη και στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού της πόλης, που θεωρείται κάτι περισσότερο από δεδομένη.

Τo προσεχές Σάββατο (6/3) παρουσιάζει στο λαό της πόλης το αναμενόμενο με μεγάλο ενδιαφέρον από όλους  πρόγραμμα έργων και δράσεων της νέας 4ετίας του, μαζί με όλες και όλους τους υποψήφιους Συμβούλους του δυναμικού εκλογικού συνδιασμού της μεγάλης, ενιαίας και ανεξάρτητης παράταξής του «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ», της μόνης δημοτικής παράταξης του Δήμου που έχει δημοκρατική δομή και λειτουργία. 

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ:

"Το Σάββατο 6 Απριλίου σας περιμένουμε να δείτε την πρόταση μας για το 2019-2023 με έργα που αποτελούν ορόσημο για το μέλλον και που αλλάζουν την πόλη μας, αλλά και την ομάδα της "Ενωμένης Πόλης" που, υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου μας Γιάννη Κωνσταντάτου< θα κάνει τις προτάσεις αυτές πράξη. Μίκης Θεοδωράκης στις 19:30. Ζητάμε ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε το έργο μας !"

enom poli proskl neou progr