Σαρωτική νίκη Δημάρχου Κωνσταντάτου της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Ελληνικού – Αργυρούπολης» - Η Δήλωσή του

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

konst eklog tmima

Ανεπανάληπτη νίκη, μοναδική στα χρονικά του Δ. Ελληνικού – Αργυρούπολης, κατήγαγε στις δημοτικές εκλογές 2019 ο Γιάννης Κωνσταντάτος, τον οποίο οι δημότες επανεξέλεξαν από την 1η Κυριακή Δήμαρχο της πόλης για την περίοδο 2019-2023 με το πρωτοφανές ποσοστό ~ 69 % με ενσωμάτωση μέχρι στιγμής (1:30 πμ) του 80% των εγκύρων.

Ετσι, παρά το σύστημα της απλής αναλογικής, που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές, η παράταξη ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ του πανηγυρικά επανεκλεγέντος Δημάρχου εξασφαλίζει την απόλυτη πλειοψηφία στο Δ.Σ. με 23 (μέχρι στιγμής) συμβούλους – έναντι των 20 που είχε μέχρι τώρα – σε σύνολο 33 εδρών δημοτικών συμβούλων.

Η μεγάλη νίκη του Γιάννη Κωνσταντάτου αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν σκεφτεί κάποιος, πως για πρώτη φορά διεκδικούσαν τη διοίκηση του Δήμου … οκτώ συνολικά δημοτικές παρατάξεις ή συνδυασμοί, έναντι των συνήθως 4 έως 5 κατά μέγιστο.

Όπως φαίνεται στον επίσημο ΠΙΝΑΚΑ των αποτελεσμάτων που ακολουθεί, όλες αυτές οι παρατάξεις και συνδυασμοί – και ιδίως εκείνη του Χρ. Κορτζίδη – υπέστησαν συντριπτική ήττα, παρά το αναλογικό σύστημα που τους ευνοούσε – πριμοδοτούσε και παρά τον ανηλεή πόλεμο συκοφαντιών, καταγγελιών, ψευδών ειδήσεων και διαδικτυακής παραπληροφόρησης / λασπολογίας που έκαναν κατά του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου.

Οπως καταδεικνύουν τα αποτελέσματα, οι πολίτες του Ελληνικού - Αργυρούπολης τους γύρισαν οριστικά την πλάτη και τους οδήγησαν στο περιθώριο..

arg eklog apotel1

Αποθέωση  του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου στα Εκλογικά Κέντρα της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ στο Ελληνικο΄και στην Αργυρούπολης από μεγάλο συγκεντρωμένο εκεί πλήθος 

konst eklog 0

konst eklog 1

konst eklog 2

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους !

Όταν το 2009 ξεκινούσα από το μηδέν, μόνος με μία μικρή παρέα φίλων να κάνουμε πράξη το όραμα μας δεν φανταζόμουν αυτό που συνέβη τώρα

Στο 70% των τμημάτων το Ελληνικό Αργυρούπολη μας φέρνει στο 69,6% ( Αργυρούπολη 73% και Ελληνικό 61%).

Ρεκόρ ψήφων και εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπο μου και στην Ενωμένη Πόλη. 

Δεν έχω αλλά λόγια αυτή τη στιγμή πέρα από ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όλους από αύριο αρχίζουμε πάλι δουλειά.

Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Σας ευχαριστώ ολόψυχα απο σήμερα συνεχίζω αυτό που ξέρω να κάνω μόνο. Να δουλεύω για την πόλη μας. Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ θα είμαι πάντα δίπλα σας. 

Την μεγαλειώδη αυτή νίκη την αφιερώνω στην γυναίκα μου και στα παιδιά μου που με στερήθηκαν όσο κανείς τα 5 αυτά χρόνια" δήλωσε εξαιρετικά συγκινημένος απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πολίτες ο εκ νέου εκλεγμένος Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.