Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: "Φροντίζουμε την γειτονιά σας" Για καθαρή Πόλη όλοι πρέπει να συνεργαστούμε.

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

frontiz geiton2

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας τους Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Βασίλης Κρητικός απευθύνεται στους πολίτες του Δήμου και αναφέρει, ως μίας ακόμη έκκληση προς τους δημότες και κατοίκους, τα εξής:  

"Παρά τις δυσκολίες της εποχής (άδειες, πυρασφάλεια, μπάνια, πάρκα, καθαριότητα, ποτίσματα, έργα φυσικού αερίου, κλαδέματα μουριές, καιρικές συνθήκες) δίνουμε καθημερινή μάχη να κρατήσουμε την ποιότητα στην Πόλη μας σε υψηλά επίπεδα. 

Συμμετέχουν όλοι σε αυτή την προσπάθεια.

frontiz geiton3

Ενημερώστε το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη στο "15415" για ο,τι διαπιστώνετε και απαιτεί την επέμβαση των Υπηρεσιών μας.

Τέτοιες εικόνες δεν δείχνουν πολιτισμό, ούτε σεβασμό στους λοιπούς πολίτες, αλλα και στις συνεχείς προσπάθειες της δημοτικής αρχής 

Αυτό πρέπει να γίνει ιδιαίτερα, πριν βγάλετε κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα στα πεζοδρόμιο ή και τον δρόμο εν αγνοία του Δήμου, προκαλώντες έτσι τα δικαιολογημένα παράπονα, αλλά και την αγανάκτηση των συμπολιτών μας.

frontiz geiton1

Η τήρηση του Κανισμού Πόλης, Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος, που έχει ψηφισθεί σπό το Δημοτικό Συμβούλιο και έχει κανονιστική ισχύ, είναι αυτονόητη υποχρέωση ΟΛΩΝ μας. 

Είναι ένα μέρος μιας συνολικής παρέμβασης που γίνεται από την Δημοτική Αρχή και η τήρησή του από όλες και όλους θα αποτελέσει τη βασική προϋπόθεση για την περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ

Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: "Πιο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ δεν γίνεται"!