ΕΛΛΗΝΙΚΌ - ΑΡΓΥΡΟΎΠΟΛΗ: Ορκίσθηκε η νέα διοίκηση Κωνσταντάτου και οι σύμβουλοι. Τα όργανα του Νέου Δ.Σ.

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

konstan 2019 orkomos

Με σεμνότητα τελέστηκε το Σάββατο (31/8) η ορκωμοσία του νεοσύστατου Δημοτικού Συμβουλίου στο κατάμεστο από πλήθος κόσμου Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ" της πλατείας Δημαρχείου Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Την δοξολογία και τον αγιασμό επιτέλεσε ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών και οι ιερείς της Πόλης, παρόντος και του νέου Μητροπολίτου Γλυφάδας Αντωνίου, με τους Δημοτικούς Συμβούλους να δίνουν στη μεγάλη πλειοψηφία τους τον θρησκευτικό ή κάποιοι της αντιπολίτευσης πολιτικό όρκο.

konstan 2019 orkomos kosmos

Ενωτικός, ο επανεκλεγείς με συντρηπτική πλειοψηφία (~70%) Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος σε «μια ομιλία από καρδιάς» μίλησε για μια «ιστορική μέρα» και τόνισε, ότι αντιλαμβάνεται πλήρως το μέγεθος της ευθύνης που αντανακλά η εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών του Ελληνικού - Αργυρούπολης που τον τίμησαν ακόμη μία φορά με την ψήφο τους και του έδωσαν την ξεκάθαρη εντολή να υλοποιήσει το νέο φλόδοξο πρόγραμμά της παράταξής του "ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ".

"Δεσμεύομαι ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε. Τα επόμενα χρόνια το Ελληνικό θα γίνει η "Πρωτεύουσα των Επενδύσεων της Ευρώπης. Θα δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση και θα τα καταφέρουμε, γιατί αγαπάμε τον τόπο μας και την πατρίδα μας" τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, ενώ αναφερόμενος στην αντιπολίτευση την κάλεσε να συνεργαστεί με καλοπροαίρετη και δημιουργική κριτική για το καλό του δήμου και των πολιτών του.

"Το καράβι μας ανοίχτηκε σε μια νέα θάλασσα, ο καπετάνιος πιστεύω ότι έχει την εμπιστοσύνη σας, το πλήρωμα είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο και έχουμε ούρειο άνεμο το χαμόγελό σας. Θα ταξιδέψουμε στις θάλασσες της δημιουργίας, του φωτός, της ανάπτυξης και της εξέλιξης" είπε κλείνοντας την ομιλία του.

Σε προσωπική ανάρτησή του στο διαδίκτυο έγραψε χαρακτηστικά "Σας ευχαριστώ ολόψυχα φίλοι μου για σήμερα, μεγάλη βραδιά για την παράταξη μας και είχε πολύ κόσμο. Πάμε δυνατά"

Παρόντες στην τελετή ορκομωσία ήταν υπουργοί, δήμαρχοι, βουλευτές, διακεκριμένα στελέχη της Τ.Α. και οι πρόεδροι, ή εκπρόσωποι των Φορέων και Συλλόγων της πόλης.

konstan 2019 orkomos symb

Δείτε δώ το λόγο του Δημάρχου:

https://www.facebook.com/yiannis.konstantatos/videos/2506106216116149/UzpfSTE0NjA4MzYyOTM6MTAyMTg2NTAwNjQ2MzAzODA/?epa=SEARCH_BOX

ΟΙ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ

Τη Κυριακή (1/9) έγιναν οι προβλεπόμενες από το νόμο δημαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων λειτουργίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού - Αργυρούπολης και την εκλογή των μελών των Επιτροπών.

Με αυξημένη πλειοψηφία εκλέχθηκαν:

Πρόεδρος του Δ.Σ.. : Γιάννης Τσαρπαλής

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ: Χαρά Λαμπρινού

Γραμματέας του Δ.Σ: Αλεξάνδρα Αφεντάκη

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΑΚΤΙΚΟΙ
Λαμπρινού
Νικοθόδης
Κύρκος
Κατσαγώνης
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
Αφεντάκη
Τογρίδης
Ιασωνίδης
Θεοδώρου
 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΑΚΤΙΚΟΙ

Τογρίδης
Καλύβας
Λαμπρινού
Κρητικός
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
Θεοδώρου
Κύρκος
Παπαγεωργίου
Μηνόπουλος

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ (με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου)

1. Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών: Γιώργος Καλιντέρης

2. Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας : Βασίλης Κρητικός

3. Αντιδημαρχία Προγραμματισμού , Ακίνητης Περιουσίας ,Ψηφιακής Πολιτικής και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων : Πέτρος Ξηνταβελώνης

4. Αντιδημαρχία Παιδείας κ΄Πολιτισμού : Φώτης Ιασωνίδης

5. Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής : Κώστας Μηνόπουλος

6. Αντιδημαρχία Συντήρησης Πόλης : Θεόδωρος Χαύτης

Πρόεδρος ΟΝΑΔΕΑ : Θεοδώρα Γεννηματά , Αντιπρ. ΟΝΑΔΕΑ : Ελίνα Αλεξίου

H ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΣΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

dimot EKLOG DIAGRAMMA posostc