Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γ. Κωνσταντάτος, σε διαδικασία ενός ανοικτού διαλόγου διαρκείας με τους πολίτες

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

konstantatos ds

Σε διαδικασία ενός ανοικτού διαλόγου διαρκείας με τους δημότες και κατοίκους σε όλες τις γειτονιές του Ελληνικού – Αργυρούπολης ξεκίνησε η Διοίκηση του Δήμου, με επικεφαλή τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο.

Ο Δ. Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι ένας από τους ελάχιστους δήμους που ξεκινάει αυτή την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία  της πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνίας και συζήτησης με τους πολίτες των προβλημάτων που απασχολούν κάθε γειτονιά της πόλης και μάλιστα την επαύριον της θριαμβευτικής επανεκλογής του ίδιου και των μελών της Διοίκησής του .

Παράλληλα, και ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Γιάννης Τσαρπαλής συνοδευόμενος απο μέλη της δημοτικής αρχής επισκέπτεται πόρτα-πόρτα τους δημότες για τον ίδιο σκοπό, αλλά και για να εκφράσει τις ευχαριστίες του Δημάρχου και επικεφαλή της παράταξης "ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ" για τη μεγάλη εμπιστοσύνη και απλώχερη συμπαράστασή τους στον Γιάννη Κωνσταντάτο και τα στελέχη του για να ανεβάσουν ακόμη ψηλότερα τον αναγεννημένο από τους ίδιους δήμο.  .

tsarpalis spitia .

«Είχα δεσμευτεί προεκλογικά» τονίζει ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κωνσταντάτος , «πως κάθε βδομάδα θα βρίσκομαι σε μία γειτονιά της πόλης μας για να συζητώ μαζί σας τα ζητήματα που σας απασχολούν. Αυτή τη Δευτέρα στις 8 μ.μ. θα βρίσκομαι στη γειτονιά του Ελαιώνα-Αγία Παρασκευή» ( Γ' ΚΑΠΗ που στεγάζεται στο δημοτικό κτίριο Ιμέρας, Λ. Βουλιαγμένης 608)".