Ο Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ στέλνει μήνυμα έλπίδας και νίκης σε όλη την Ελλάδα.

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

Μπροστά από το ντυμένο με μία τεράστια Ελληνική σημαία Δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης, ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος. στέλνει μήνυμα αγώνα, ελπίδας και ασιοδοξίας, όχι μόνο στους δημότες του, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, μέσω μέσων κοινονικής δικτύωσης, αλλά και των τ/π σταθμών ΣΚΑΙ και MEGA.

"Χρονιά πολλά Ελλάδα, Χρόνια πολλά Ελληνικό-Αργυρούπολη. Και αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε με ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη. Απέναντι στη κρίση, είμαστε όλοι μία οικογένεια! 

Ψηλά το κεφάλι! Με αισιοδοξία και θέληση θα τα καταφέρουμε και πάλι. 

Ο Δήμος μας αφιερώνει φέτος αυτή τη σημαία στους σημερινούς ήρωες της χώρας: στο νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία μας, στα παιδιά μας στα σύνορα που φυλάτουν αόκνα  Θερμοπύλες, στούς εργαζόμενους στους δήμους, σε όλους εσάς, στην κάθε Ελληνίδα και στον κάθε Ελληνα που μένει στο σπίτι για να προφυλάξει τον εαυτό του, αλλα και την ελληνική κοινωνία από τον ύπουλο αυτό ιό.  

Ολοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε και αυτόν τον εχθρό, όπως ξέρει ο Ελληνικός λαός να αγωνίζεται με σθένος και τελικά να νικάει. Με πίστη, με όραμα, με αλληλεγγύη.

Από το Ελληνικό-Αργυρούπολη ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους, σε ολόκληρη την Ελλάδα". 

dimarx simaia