Στροφή... των Δημάρχων Γλυφάδας και Αλίμου! Τώρα.... στέκονται “δίπλα” στις εργασίες του Μητροπολιτικού Πάρκου - Η δήλωση του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

Με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών στον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού-Αγ. Κοσμά, οι Δήμαρχοι Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου προέβησαν στην ακόλουθη κοινή δήλωση:

"Καλωσορίζουμε την έναρξη των εργασιών στην έκταση του πρώην διεθνούς αεροδρομίου του Ελληνικού και τον Άγιο Κοσμά.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής, που θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη των Δήμων μας, της ευρύτερης περιοχής, αλλά και ολόκληρης της χώρας και θα δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, τόσο κατά την κατασκευή, όσο και κατά τη λειτουργία του.

Ελπίζουμε οι εργασίες να προχωρήσουν με τον γρηγορότερο δυνατό ρυθμό, προς όφελος της συνολικής ανάπτυξης της νότιας Αττικής.

Οι Δήμοι Αλίμου και Γλυφάδας θα στηρίξουν με κάθε πρόσφορο μέσο την υλοποίηση της μεγάλης αυτής επένδυσης, με διάθεση ειλικρινούς συνεργασίας και πνεύμα γόνιμο και εποικοδομητικό."

Υπενθυμίζεται, όπως είχε γραφεί σε τοπικά ΜΜ και όχι μόνο, αλλά και όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η δημοτική πάράταξη "ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού - Αργυρούπολης", ότι το καλοκαίρι του 2015 η επονομαζόμενη "Επιτροπή Αγώνα κατά της Επένδυσης του Ελληνικού" έκανε μια ακόμα μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με παρόντες κορυφαίους υπουργούς της τότε Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των Δημάρχων Γλυφάδας και Αλίμου, που χαιρέτησαν τον αγώνα της... για να μην γίνει η επένδυση

Η δήλωση του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου

konstant elliniko enarxi

Έναρξη των εργασιών στο Αεροδρόμιο:Ιστορική μέρα για την πολη του Ελληνικού Αργυρούπολης.

Η έναρξη του έργου στο Ελληνικό παρουσία του Πρωθυπουργού σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για την πόλη μας και αποτελεί μια προσωπική δικαίωση για μένα και την διοίκηση μας που σχεδόν μόνοι μας για χρόνια πολεμήσαμε ώστε να υλοποιηθεί το έργο αυτό .

Είναι ιστορική όμως και για έναν επιπρόσθετο λόγο. Μετά από 80 χρόνια που η πόλη μας διαιρέθηκε στα δύο από τον αεροδιάδρομο και αφού ολοκληρωθεί το έργο η πόλη του Ελληνικού θα γίνει ξανά ενιαία και θα συνδεθει με τη παραλία της έχοντας στα πόδια της το μεγαλύτερο Παρκο της Ευρώπης και δεκάδες υποδομές αθλητισμού και Πολιτισμού.
25 χιλιάδες νέοι κάτοικοι θα προστεθούν στο δυναμικό μας ενώ αναμένουμε την ανέγερση των Δημοτικών μας εγκαταστάσεων.

Με συνέπεια πετύχαμε πολλά και θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Ο καθένας γράφει την ιστορία του σε αυτή τη διαδρομή!