Η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη αύξηση του κατώτατου μισθού ξεκίνησε, με τον πρωθυπουργό να προαναγγέλλει ότι η νέα πρόσθετη αύξηση θα έρθει από τον Μάιο του 2022. Την ίδια ώρα, κάτω από το βάρος της μετάλλαξης Όμικρον, η κυβέρνηση προχώρησε στην επέκταση των μέτρων στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις που πλήττονται.

Στην πρόσληψη 700 μόνιμων υπαλλήλων και προσλήψεις διευθυντών και γενικών διευθυντών από τον ιδιωτικό και ευρύτερο δημόσιο τομέα με τριετή θητεία προχωράει ο e-ΕΦΚΑ σύμφωνα με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ» που τέθηκε σε διαβούλευση μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2022.

Το ανοικτό πρόγραμμα νέων θέσεων εργασίας για την πρώτη πρόσληψη νέων ηλικίας 18-29 ετών με τίτλο «Πρώτο Ένσημο» ξεκινά από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να εκδοθεί η προκήρυξη 1Γ/2021 του ΑΣΕΠ, η οποία αφορά την κάλυψη 822 μόνιμων θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ στην ΑΑΔΕ.

Έκδοση και δημοσίευση ανακοίνωσης πρόσληψης εποχικού προσωπικού, συνολικά εξήντα έξι (66) ατόμων, κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με ειδικότητα ΔΕ Φυλάκων/Νυκτοφυλάκων (ημερήσιοι), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), για την κάλυψη εποχικών - παροδικών αναγκών του Μουσείου Ακρόπολης.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίστηκε η 27η Δεκεμβρίου 2021.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

https://www.epoli.gr/content/data/multimedia//files//MOYSEIO_AKROP_66_ATOMA.pdf

Από την Τετάρτη,17 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για την Προκήρυξη του Δήμου Πειραιά, πρόσληψης µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά εξήντα (60) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Περισσότερα Άρθρα...