Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή στη Βουλιαγμένη. Προβληματισμός της ΕΛΑΣ για τις συνεχείς ληστείες στα νότια προάστια

Γενικά
Tools

pantazis listeia

Θύμα ληστείας έπεσε το τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.

Η ληστεία έγινε, τα ξημερώματα του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 04:30 π.μ., οπότε και εισέβαλαν δύο άγνωστοι στην τριώροφη μεζονέτα του τραγουδιστή στη Βουλιαγμένη, παραβιάζοντας πόρτα ισογείου όπως αναφέρει η iefimerida.gr.

Φορούσαν κουκούλες και μάσκες και κρατούσαν όπλο.

Ο τραγουδιστής απουσίαζε σε περιοδεία εκτός Αθηνών και στο σπίτι βρίσκονταν μόνο οι δύο οικιακές βοηθοί, από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης.

Οι κακοποιοί με την απειλή του όπλου απέσπασαν 1.000 ευρώ από τις οικιακές βοηθούς και μια συλλογή ρολογιών αξίας περίπου 150.000 ευρώ.

Αυτό που προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ, είναι ότι η συγκεκριμένη ληστεία έχει κοινά χαρακτηριστικά με εκείνη της αιματηρής απόπειρας ληστείας στην Κηφισιά, καθώς οι δράστες φορούσαν κουκούλες, γάντια και ήταν ένοπλοι.

Επίσης προβληματίζει το γεγονός ότι έχουν συμβεί 3-4 παρόμοια περιστατικά τις τελευταίες ημέρες στις περιοχές των νοτίων προσαστείων Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα.