Σοκ: Συμμορία... 20 ανηλίκων ξυλοκόπησε άγρια 17χρονο στο Γαλάτσι – Τι λέει η οικογένειά του 

Γενικά
Tools

Ο 17χρονος ήταν στην πλατεία Αγ. Ειρήνης στο Γαλάτσι με τους φίλους του όπου ήταν και ο αρχηγός της συμμορίας με τους υπόλοιπους νεαρούς - που είναι ηλικίας από 15-17 ετών, είπε η κ. Φραγκάκη.

Σοκ προκαλεί η υπόθεση του ξυλοδαρμού ενός 17χρονου από ομάδα 20 ανηλίκων στο Γαλάτσι.Οικογένεια καταγγέλλει ότι συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε το παιδί της σε πλατεία στο Γαλάτσι.

17xronos galatzi

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η δικηγόρος της οικογένειας κ. Κατερίνα Φραγκάκη. Σύμφωνα με την καταγγελία, μέλη μιας 20μελούς συμμορίας ανηλίκων που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Γαλατσίου χτύπησαν και γρονθοκόπησαν έναν ανήλικο, 17 ετών.

Ο 17χρονος είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα ιδίως στο κεφάλι. Στην κάτω γνάθο θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ χτυπήματα έχει δεχθεί και στην κοιλιακή χώρα.

Ο νεαρός μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, πρόλαβε και κάλυψε τον αυχένα του και τα ζωτικά όργανά του για να μην επέλθουν χειρότερα.

Ο 17χρονος ήταν στην πλατεία Αγ. Ειρήνης στο Γαλάτσι με τους φίλους του όπου ήταν και ο αρχηγός της συμμορίας με τους υπόλοιπους νεαρούς – που είναι ηλικίας από 15-17 ετών, είπε η κ. Φραγκάκη.

Και προσέθεσε πως «ήδη έχουν αναγνωριστεί τέσσερις νεαροί της συμμορίας που ομολόγησαν στους αστυνομικούς τις πράξεις τους». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε φοβάται να βγει από το σπίτι του, ενώ η ψυχή του είναι διαλυμένη.