Μια ιδιαίτερα σημαντική και θετική εξέλιξη έλαβε χώρα σήμερα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, που δίνει το «πράσινο φως» για να προχωρήσει το πρόγραμμα ανάπτυξης και παραγωγής του πρώτου drone ελληνικής κατασκευής LOTUS.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις προτάσεις–αποφάσεις Ομοσπονδιών και Νομαρχιακών Τμημάτων, μετατρέπει τη Στάση Εργασίας της 16ης Ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα, «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ. και του κ. Χατζηδάκη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Dnews αρχές Ιουλίου εξετάζεται ένα νέο κανάλι διανομής self test για τις ομάδες που πάλι θα οριστούν, που πρακτικά σημαίνει ότι αλλάζει το σημείο από όπου θα είναι διαθέσιμα και θα μπορούν οι δικαιούχοι να τα προμηθευτούν.

Κανείς δεν ταξιδεύει χωρίς τη ηλεκτρονική Δήλωση Υγείας, με το πλοίο κατά τις μετακινήσεις τους από την ηπειρωτική Ελλάδα προς τα νησιά και αντίστροφα.

Κατά την ενημέρωση για την πανδημία, ο Νίκος Χαρδαλιάς υπενθύμισε ποια μέτρα θα αρθούν, καθώς είχε κάνει σχετικές ανακοινώσεις και την Τετάρτη. Επιπλέον έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για ορισμένες περιοχές της χώρας.

Για την αντιμετώπιση των κορονοπάρτι σε βίλες σε νησιά αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα δουλεύει η Αστυνομία.

Σεισμός ΄μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε 12 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αιγίου, λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Περισσότερα Άρθρα...