Καμμένος: Αποκαλύψεις για το βουλευτή Τζανή που αυτοκτόνησε

Σύντομα Νέα HOT
Tools

tzanis

Το περιεχόμενο τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ του εκλιπόντος Λεωνίδα Τζανή και του πρώην ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννη Διώτη, παραμονές του απονενοημένου διαβήματος του πρώην βουλευτή Μαγνησίας, δήλωσε πως γνωρίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία», ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέλαβε τα όσα ανέφερε από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ και τόνισε πως, πριν προχωρήσει σε περαιτέρω δηλώσεις, θα ενημερώσει την οικογένεια του Λεωνίδα Τζανή.

«Θα μιλήσω πρώτα με τη χήρα του Λεωνίδα Τζανή, να της μεταφέρω αυτά που γνωρίζω, και μετά θα σας ενημερώσω. Αυτό που μπορώ να πω σήμερα είναι ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Λεωνίδα Τζανή με τον κ. Διώτη, όταν ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ βρισκόταν στην Κύθνο, φιλοξενούμενος στο σπίτι φιλικού μου προσώπου.

Αυτό το φιλικό πρόσωπο, που βρισκόταν μαζί με τον κ. Διώτη, μου μετέφερε το περιεχόμενο της συνομιλίας των δύο αντρών, λίγες ώρες πριν ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών θέσει τέλος στη ζωή του στο σπίτι του στον Βόλο. Γνωρίζω τι ειπώθηκε και αυτά θα μεταφέρω στη χήρα προσεχώς».

Ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ αυτοκτόνησε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012.

zougla