Κανέλλη: «Δεν ήταν κοινά κλεφτρόνια αυτοί που μπήκαν σπίτι μου»

Σύντομα Νέα HOT
Tools
kaneli
 
«Για συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα, με το οποίο υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί από το 1990» μίλησε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη αναφερόμενη στη διάρρηξη που πραγματοποίησαν άγνωστοι στο σπίτι της νύχτα Σαββάτου, προς ξημερώματα Κυριακής.
 
Όπως η ίδια επισημαίνει οι κλέφτες αφαίρεσαν μόνο αρχειακό υλικό με συγκεκριμένες πληροφορίες και πράγματα «μεγάλης αξιακής πληροφοριακής σημασίας».
 
Η κ. Κανέλλη, καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε προκλητικό τον τρόπο που έγινε η διάρρηξη στο σπίτι της, διευκρινίζοντας ότι οι δράστες ξέρανε που μπήκανε».
 
«Έχω ράμματα για την γούνα τους» υποστήριξε τέλος, δηλώνοντας ωστόσο ότι «δε θα το βρουν ακόμα και αν πεθάνω».
 
Παράλληλα, σχολίασε την δήλωση του ΚΚΕ,η οποία τονίζει ότι η επίθεση σε βάρος της ήταν «στοχευμένη και όχι από πρόσωπα του κοινού ποινικού δικαίου», επισημαίνοντας ότι «για να το λέει το Κόμμα κάτι θα ξέρει παραπάνω».
 
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, άγνωστοι παραβίασαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου, τη μπαλκονόπορτα του ισογείου στην μονοκατοικία της κ. Κανέλλη στην Εκάλη την ώρα που η βουλευτής κοιμόταν μέσα.
 
Άρπαξαν χρηματικό ποσό 800 ευρώ, διάφορα τιμαλφή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της με το οποίο διέφυγαν, ενώ η βουλευτής του ΚΚΕ αντελήφθη την κλοπή το πρωί που ξύπνησε.
 
Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, χαρακτηρίζει «προειδοποιητική» την εισβολή που έγινε τα ξημερώματα στο σπίτι της βουλευτή του ΚΚΕ και σημειώνει πως πέραν της ληστείας το κόμμα διερευνά του άλλους στόχους των δραστών.
 
«Το ΚΚΕ απαιτεί από τις αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους εισβολείς» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και συμπληρώνει: «Το πολιτικό μήνυμα αυτής της εισβολής επιστρέφεται στους εμπνευστές της. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι τους θα πέσουν στο κενό. Έχουν γνώση οι φύλακες».
 
pr thema