Χωρίς να κάνουν self test, θα πάνε αύριο (17/1) στο σχολείο οι μαθητές, οι οποίοι - όπως ίσχυε και πριν τις γιορτές - υποχρεώνονται να κάνουν τεστ τη Δευτέρα και να το παρουσιάσουν στις εισόδους των σχολείων την Τρίτη.

Νεότερα στοιχεία για τα κρούσματα κορονοϊού που ανιχνεύθηκαν μέσω των self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Η μετάλλαξη Όμικρον είναι κυρίαρχη στη χώρα μας τόνισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, αναφέροντας πως τα σχολεία θα ανοίξουν στις 10 Ιανουαρίου, με τρόπο ασφαλή για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

«Θα εξαντλήσουμε κάθε εργαλείο, κάθε πιθανότητα, που έχουμε στα χεριά μας για να πετύχουμε το άνοιγμα των σχολείων», είναι η τελευταία τοποθέτηση της κυβέρνησης για τα σχολεία, στο φόντο της ανατροπής των μέτρων συνολικά.

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας για τη διάθεση των self test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία, πριν από το πρώτο κουδούνι στα σχολεία στις 10 Ιανουαρίου.

Η τρομακτική επέλαση της Όμικρον είναι πολύ πιθανό να φέρει αλλαγές στα υγειονομικά μέτρα που θα λαμβάνονται στα σχολεία με την επιστροφή των μαθητών από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Αν κάνεις κάτι που σου αρέσει, το κάνεις όσο πιο καλά μπορείς κι έτσι έρχεται ο πρωταθλητισμός φυσιολογικά. Ο Απόστολος Λυκομήτρος, μέλος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων Κωπηλασίας -6ος στη δίκωπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2021- πριν ακόμη ολοκληρώσει το σχολείο κατέκτησε μία ακόμη μεγάλη επιτυχία, καθώς έγινε δεκτός με υποτροφία 100% στο Harvard University, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

Περισσότερα Άρθρα...