Ο Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης για τα συμβάντα στον καταυλισμό του Ελληνικού. Την μεταφορά τους ζητά το ΚΚΕ, την παραίτησή Μουζάλα η ΔΗ,ΣΥ

ΝΟΤΙΟΙ ΔΗΜΟΙ
Tools

elliniko gketo

Η υπομονή και η ανοχή όλων στο Ελληνικό έχει εξαντληθεί δηλώνει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης με αφορμή τα ΄σημερινά θλιβερά συμβάντα στον άθλιο καταυλισμό στο Ελληνικό και συμπληρώνει:

Η σημερινή θλιβερή εικόνα, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας να σπρώχνεται με μετανάστες και στη μέση να βρίσκονται αστυνομικοί και μικρά παιδιά, δεν τιμά την Ελληνική κοινωνία.

Μετά τα σημερινά γεγονότα επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο οι καταγγελίες, που εδώ και πολύ καιρό, ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος έχει επισημάνει για τις τραγικές συνθήκες διαμονής μεταναστών και προσφύγων στον καταυλισμό του Ελληνικού.

Ενός Ελληνικού που θυμήθηκε να επισκεφθεί ο κ. Μουζάλας, το οποίο έχει παραδοθεί σε “περίεργες οργανώσεις”, όπως ο ίδιος δήλωσε, οι οποίες αλωνίζουν ανεξέλεγκτα στον καταυλισμό του Ελληνικού.

Η σημερινή κατάσταση στον καταυλισμό του πρ. Αεροδρομίου είναι άδικη για τους μετανάστες. Είναι όμως άδικη και για τους κατοίκους του Ελληνικού και συνολικά για τους κατοίκους της Νότιας Αθήνας που χτυπημένοι από την ανεργία και τη φτώχεια, περιμένουν ακόμα να δουν τις μπουλντόζες της επένδυσης στο Ελληνικό.

Αντί να ξεκινήσει η επένδυση στο Ελληνικό ο κ. Μουζάλας έχει επιλέξει να σπρώχνετε με τους μετανάστες κρατώντας τους “ομήρους”, βυθίζοντας στην μιζέρια και στην οπισθοδρόμηση ολόκληρη την περιοχή.

Η υπομονή όλων κ. Μουζάλα έχει εξαντληθεί.

Έντονη και η αντίδραση ΚΚΕ για τα επεισόδια στον άθλιο καταυλισμό μεταναστών στο Ελληνικό. Ζητά να μεταφερθούν αλλού. Την παραίτηση Μουζάλα ζητά και η ΔΗΣΥ