«Τρέχοντας» η ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού. Οι δηλώσεις Πιτσιόρλα

ΝΟΤΙΟΙ ΔΗΜΟΙ
Tools

pitsiolas

"Θα εκπλαγούν όλοι από την ταχύτητα με την οποία θα προχωρήσει η επένδυση του Ελληνικού". Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, σε συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα".

Σχετικά με την επένδυση του Ελληνικού και τα όσα κολλήματα έχουν προκύψει, ο Σ. Πιτσιόρλας παραδέχτηκε πως υπάρχουν καθυστερήσεις και έκανε λόγο για «μικρά προβλήματα που εξακολουθούν να μας απασχολούν επειδή μένουμε με την εντύπωση των παλιών αντιπαραθέσεων».

Ωστόσο, υπογράμμισε πως η κυβέρνηση επενδύει στην υλοποίηση του έργου και εκτίμησε ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος θα εκπλαγούν όλοι από την ταχύτητα με την οποία θα προχωρήσει».

Κατατέθηκε η ένσταση κατά του “δάσους” ...  μερικών ευκαλύπτων, λίγων πεύκων και πολλών..... θάμνων!!

Στο μεταξύ κατατέθηκε από την "Ελληνικόν Α.Ε." την περασμένη εβδομάδα, η ένσταση κατά της απόφασης του Δασάρχη Πειραιά, ο οποίος και έχει χαρακτηρίσει.... 37 στρέμματα του Ελληνικού ως "δασική έκταση".

Η κίνηση αυτή του δασάρχη Πειραιά να χαρακτηρίσει μερικούς ευκάλυπτους, λίγα πεύκα και πολλούς θάμνους ως "δασικά" στο σημείο μάλιστα που, σύμφωνα με το master plan, θα κατασκευαστεί το ξενοδοχείο και το καζίνο, κρίθηκε ως προσπάθεια τορπίλισης του μεγάλου επενδυτικού σχεδίου του Ελληνικού.