Οργή στη ΝΔ από το «πάντρεμα» του δημάρχου Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου με τον Π.Καμμένο

Γλυφάδας
Tools

 

papnikolaou anel

Οργή επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία για τα έργα και τις ημέρες του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν μέχρι και ευρωβουλευτής του κόμματος.

Πέρα από την διάσπαση της παράταξής του στον δήμο και την αποχώρηση κορυφαίων στελεχών της ΝΔ με βαριές καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες σε βάρος του, ο Γ.Παπανικολάου, έχει «αγκαλιάσει» τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ μέχρι σημείου... παρεξηγήσεως.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πήγε ακόμα και στην πίτα που έκοψαν οι ΑΝΕΛ στην Γλυφάδα λέγοντας τα καλύτερα λόγια για τον Πάνο Καμμένο, την ίδια στιγμή που αυτός είχε εξαπολύσει ανοικτή υβριστική επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και κορυφαίων στελεχών της ΝΔ (Α.Γεωργιάδης. Μ.Βαρβιτσιώτης κλπ).

Είναι γεγονός ότι οι σχέσεις Παπανικολάου με τους παράγοντες της ΝΔ της περιοχής (Μ.Βαρβιτσιώτης, Αλεξάνδρα Πάλλη κλπ.) κάθε άλλο παρά καλές είναι, αλλά ουδείς στην Πειραιώς ανέμενε του ύμνους Γ.Παπανικολάου προς τον Π.Καμμένο.

Κατόπιν αυτού, αποφασίστηκε με προσωπική εντολή του Κ.Μητσοτάκη να μην δοθεί το χρίσμα υποψηφίου του κόμματος στον Γ.Παπανικολάου, ο οποίος πλέον θα κατέλθει ως «ανεξάρτητος» υποψήφιος.

pronews