ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ: Τρόμος στην Ανάσταση! "Βροχή» εμπρηστικών βομβών"! Μπορούσαν να καούν άνθρωποι (vid)

Γλυφάδας
Tools

glyfada molotof anastasi

Τρόμος στην Ανάσταση στη Γλυφάδα - «Βροχή» εμπρηστικών βομβών - Θα μπορούσαν να καούν ζωντανοί άνθρωποι
Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Γλυφάδας Τάσου Γκουριώτη: «Eίναι ντροπή και όνειδος για την πόλη αυτά που συνέβησαν. Η εγκληματικότητα έχει γίνει νόμος. Ο Δήμος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει έρευνες για το μπαράζ επιθέσεων από ομάδες περιθωριακών με βόμβες μολότοφ κατά την Ανάσταση στις ενορίες της Άνω Γλυφάδας και ειδικά σε αυτή του Αγίου Τρύφωνα

Στόχος των ερευνών είναι να αποκαλυφθεί το πως συγκεντρώθηκαν τόσο μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών υλών αλλά και πως δεν έγινε αυτό αντιληπτό αφού σίγουρα η προετοιμασία ξεκίνησε αρκετές ημέρες πριν.

Υπάρχουν φόβοι στην ΕΛΑΣ ότι έχουν ενοποιηθεί ακροαριστερές ομάδες του Ελληνικού (περιοχή με μεγάλη «παράδοση» σε στέκια και πολιτική τρομοκρατία) με νεόκοπα «φυντάνια» του είδους στην Ανω Γλυφάδα.

"Βροχή" εμπρηστικών βομβών και συγκρούσεις μεταξύ συμμοριών κατεγράφησαν χτες πριν και μετά την Ανάσταση στις ενορίες της Ανω Γλυφάδας και Τερψιθέας.

Συμμορίες περιθωριακών με βόμβες μολότοφ στα χέρια επιτέθηκαν κατά των απλών πιστών και από καθαρή τύχη δεν είχαμε ολοκαύτωμα.

Ο Δήμος φέρει τεράστια ευθύνη γιατί δεν είχε προνοήσει να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές για τα σχέδια που κατέστρωναν όλη την εβδομάδα ακροαριστερές οργανώσεις της περιοχής προκειμένου να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση και αναταραχή στο κάποτε φιλήσυχο και ειδυλλιακό προάστιο.

Ετσι, ενώ ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, γιόρταζε στην παραλία στον ιερό Ναό "Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης" το Χριστός Ανέστη, στην Ανω Γλυφάδα ορδές περιθωριακών μετέτρεπαν σε "Χαλέπι" τις ενορίες της περιοχής.

Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Γλυφάδας Τάσου Γκουριώτη:

"Eίναι ντροπή και όνειδος για την πόλη αυτά που συνέβησαν.

Η εγκληματικότητα έχει γίνει νόμος.

Ο Δήμος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του".

pronews