30/3 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αγώνας 10 km και 1 km

Ηλιούπολης
Tools

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης με την υποστήριξη του Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Αθήνας και του Δήμου Ηλιούπολης διοργανώνει στις 30 Μαρτίου 2014 και ώρα 10:00πμ, αγώνα 10.000μ. στην Ηλιούπολη με παράλληλο δρόμο 1.000μ. και ώρα 11:30 για παιδιά έως 16 ετών.

O Σύλλογος τονίζει: "Με την σιγουριά ότι η πόλη μας θα επιβεβαιώσει το όνομα της, το ηλιόλουστο πρωινό της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου θα μας βρει στην Κεντρική Πλατεία (πλ. Εθνικής Αντίστασης) έτοιμους για την εκκίνηση (10 π.μ.).

Ελάτε να τρέξετε μαζί μας! Για τους “γνώστες” της περιοχής θα είναι μια ευκαιρία να δουν με την ξεχωριστή οπτική γωνία του δρομέα το καθημερινό τους περιβάλλον και για τους “αμύητους” θα είναι μια ευκαιρία να “χαρτογραφήσουν” τις περίφημες πλατείες της Ηλιούπολης. Στόχος είναι αυτός ο αγώνας να γίνει θεσμός.

Να καθιερωθεί στην συνείδηση των δρομέων ως ένα αξιόλογο αγωνιστικό ραντεβού και παράλληλα να αποτελέσει κίνητρο και ευκαιρία για ένα ευρύτερο κομμάτι της κοινωνίας να γνωρίσει την χαρά του τρεξίματος και του αθλητισμού!"

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.