Συμβόλαιο θανάτου πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στη Βούλα το βράδυ της Παρασκευής, 29 Μαϊου

Β.Β.Β.
Tools

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στη Βούλα: Συμβόλαιο θανάτου βλέπει η αστυνομία πίσω από την εκτέλεση στην οδό Δωδεκανήσου στη Βούλα το βράδυ της Παρασκευής.

Είναι μία από τις καλύτερα οργανωμένες και «επαγγελματικές» εκτελέσεις των τελευταίων ετών ήταν, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η δολοφονία του Βέλγου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στην οδό Δωδεκανήσου στην περιοχή της Βούλας.

Με δύο ταυτότητες κυκλοφορούσε το θύμα της εκτέλεσης, όπως αναφέρει το lawandorder.gr. Θα γίνει λήψη δακτυλικού αποτυπώματος για να σταλεί στις βελγικές Αρχές προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή του. Στο θύμα είχαν στήσει καρτέρι δύο άτομα, φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα.

Μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητό του τον εκτέλεσε ένα άτομο με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Στη συνέχεια οι δράστες αποβιβάστηκαν στη μηχανή και εξαφανίστηκαν. Στο σημείο υπήρχε σκοτάδι, ενώ οι δράστες δεν άφησαν πίσω τους κανένα ίχνος, παρά μόνο δύο κάλυκες των 9 mm.

Οι άντρες της Ασφάλειας αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο αλλά κυρίως ψάχνουν πληροφορίες για την επαγγελματική δραστηριότητα του Βέλγου υπηκόου και τυχόν ανοικτά μέτωπα που είχε.

Το θύμα εμφανιζόταν να δραστηριοποιείται στο τομέα του εμπορίου κυκλοφορούσε με πολυτελές τζιπ, ενώ δεν διατηρούσε ιδιαίτερες σχέσεις με τους περιοίκους της περιοχής όπου διέμενε.

Μέχρι και το πρωί του Σαββάτου οι άντρες της Ασφάλειας βρίσκονταν στο σημείο προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για τις συνθήκες του περιστατικού,

Εν ψυχρώ εκτέλεση άνδρα έξω από το σπίτι του στη Βούλα με δύο σφαίρες