Ο.... "στρατηγικός σύμβουλος" του πρωθυπουργού...Καρανίκας το τερμάτισε...

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

karanikas

Ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τον Καρανίκα (τον πρωθυπουργικό σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού) είναι γνωστό.

Η επιθετικότητα του στις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα είναι γνωστή και ενδεικτική εκνευρισμού, αλλά πλέον τα σχόλιά του έχουν ξεφύγει και σε επίπεδο πραγματολογικό.

Ετσι, με αφορμή την μικρή φιέστα που θέλησε να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Μακρόνησο, ο «στρατηγός» Καρανίκας επιτίθεται στους πρώην συντρόφους της ΛΑΕ και στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κατηγορώντας τους ότι είναι συνεργάτες... της διαπλοκής, επειδή άσκησαν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τη πρωτοβουλία.
Αν πρόκειται για στρατηγική επιλογή, μάλλον κάτι θα πρέπει να ξανασκεφτούν εκεί στο Μαξίμου.

Εγραψε ο Καρανικας στο facebook:

«Η αριστερά χθες στην Μακρόνησο... πάνω από 2000 μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ουρλιάζουν οι αριστεριστές της λαεν και της ανταρσυα ενω θα έπρεπε να ντρέπονται, όχι μόνο γιατί δεν είναι σε θέση να τιμήσουν την ιστορία και τους προγόνους τους, αλλά γιατί σήμερα στέκονται δίπλα στην ΝΔ και την διαπλοκή ( βλ. έντυπα και μμε του Μαρινάκη...κτλ), υιοθετώντας την ίδια ατζέντα με το διαπλεκόμενο κεφάλαιο και θεωρούν περισσότερο και απο το ΚΚΕ ότι τους ανήκει η μαρτυρική Μακρόνησο.

Αυτοί που παράτησαν τον αγώνα για να πίνουν τον καφέ τους στα αριστερά καφέ και στους διαδρόμους των υπηρεσιών, σώζοντας τις βίλες των εργοδοτών τους από τους πλειστηριασμούς, διαμαρτύρονται και είναι μόνο αντιΣυριζα, γιατί φορολογήθηκαν ως μικροαστοί ...με μνημόνιο απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το σίγουρο είναι ότι η Μακρόνησος δεν είναι νησί των αριστεριστών. Αυτοί, τότε συνθηκολόγησαν δίνοντας λουλούδια στους γερμανούς φαντάρους και τώρα ψάχνουν με τον Μαρινακη και τον Κούλη το κοινό πρόγραμμα δράσης του Νοέμβρη».

reporter