Ο Τσίπρας, οι.. αγάδες, ο.. Αλή Πασάς και...τα γιουσουφάκια-ψηφοφόροι

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools
ali pasa
 
Η σκληρή επίθεση του Πρωθυπουργού στους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης δεν είναι η πρώτη ,καθώς στο παρελθόν τους είχε αποκαλέσει βλαχοδήμαρχους .Από την άλλη βέβαια δε θα είναι και η τελευταία από ότι φαίνεται.

Ο σημερινός λοιπόν χαρακτηρισμός Αγάδες του Πρωθυπουργού για τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης έφερε και την σκληρή απάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ κυρίου Πατούλη οποίος ανέφερε ότι η Κυβέρνηση μισεί την Αυτοδιοίκηση.

Ο πρωθυπουργός όμως είπε αυτά  που είπε στην Κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα.

Ο Υπουργός όμως των Εσωτερικών κύριος Σκουρλέτης έχει την ίδια άποψη;;;

Μία απλή αναζήτηση στο site του Υπουργείου Εσωτερικών αρκεί για να δούμε ότι ο σημερινός Υπουργός έχει συναντήσει πάνω από τους μισούς Αγάδες-Δημάρχους της Χώρας κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Άρα λοιπόν αν θεωρήσουμε ότι ο Πρωθυπουργός μίλησε για Αγάδες,τότε ο Υπουργός του τι είναι ο Αλή Πασάς;;;

Όλοι όμως πρέπει να παραδεχθούν ότι ο κύριος Σκουρλέτης ως ο αρμόδιος Υπουργός είναι ο Πολιτικός εκείνος ο οποίος διαχρονικά έχει συναντήσει περισσότερους Δημάρχους από όλους τους προκατόχους του στη θέση αυτή  ,κάτι που τον τιμάει.

Έχει αξία ακόμη να σημειώσουμε ότι η Κυβέρνηση ,ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στήριξή του έχει εκλέξει Δημάρχους και Περιφερειάρχες οι οποίοι προσπαθούν να λειτουργήσουν τους Δήμους και τις Περιφέρειές τους.Πράγμα που σημαίνει ότι καθημερινά υπογράφουν αποφάσεις,απευθείας αναθέσεις και ότι προβλέπονται από το Νόμο.

Αυτοί τι είναι;;

Ένα από τα μηνύματα που έστειλε ο Πρωθυπουργός είναι και προς τα αριστερά του.Μίλησε για τα λάθη του 2014 τα οποία  χρεώνει σε αυτούς που έφυγαν ,προφανώς αναφερόμενος στον κύριο Λαφαζάνη. Ξεχνάει όμως κάτι.
 
Σήμερα στα Δημοτικά Συμβούλια όπου έχουν εκλεγεί Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι όπου έχουν μεταπηδήσει στο ΛΑΕ .Ακόμα και στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της Χώρας ,αυτή της Αττικής, υπάρχουν Αντιπεριφερειάρχες οι οποίοι διοικούν στηρίζοντας το έργο της κας Δούρου αλλά ανήκουν στο ΛΑΕ. Πόσο συμφέρει το ΣΥΡΙΖΑ να λέει 15 μήνες πριν τις Δημοτικές εκλογές ότι μάλλον δε σας θέλουμε;;;

Συμπερασματικά λοιπόν  έχουμε τους Δημάρχους που είναι οι Αγάδες,άρα αυτός που τους εποπτεύει είναι Αλή Πασάς (πάντα μεταφορικά).

Οι δημότες πολίτες τι είναι για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές:Γιουσουφάκια;;; Γιατί αν αποκαλείς αγάδες  τους αιρετούς αναπόφευκτα χαρακτηρίζεις και αυτούς που τους εκλέγουν.

Βέβαια οι ίδιοι πολίτες οι οποίοι το  2014 στις δημοτικές ψήφισαν τους αγάδες αλλά το 2015 μετατοπίστηκαν και στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζονται ως σκεπτόμενοι πολίτες.Το 2019 πως θα τους χαρακτηρίσουν;;;

Άρα η απλή αναλογική δεν έχει στόχο κατά τον Πρωθυπουργό να λειτουργήσουν οι  Δήμοι και οι Περιφέρειες αλλά να εξαφανίσει τους.... Αγάδες από το Πολιτικό σύστημα.
 
Μία αλλαγή όμως τέτοια  η οποία κοιτάει προς το παρελθόν, χωρίς να αναλύει το παρόν και να σχεδιάζει  το μέλλον  λειτουργεί ως "τιμωρητική" και ενδεχομένως και δόλια και θα οδηγήσει στην "τιμαριοποίηση" της πίτας των εξουσιών στους Δήμους και τις Περιφέρειες.
 

αιρετος