«Μες στο βρακί της»!!

Ψυχαγωγία
Tools

messtovrakitis

H Ομάδα «Δράσις» παρουσιάζει την κωμωδία του Georges Feydeau Un Fil Ά La Patte με τον ελληνικό τίτλο «Μες Στο Βρακί Της», στο Θέατρο Πειραιώς 131.

Μια κωμωδία παρεξηγήσεων, από αυτές στις οποίες ο Georges Feydeau είναι μετρ και μεγάλος μάστορας, συναντά μια ομάδα που, δεν σηκώνει παρεξήγηση, παίζει την κωμωδία στα δάχτυλά της και μας έχει κάνει να γελάσουμε μέχρι παρεξηγήσεως στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου «ο Μπουά αρραβωνιάζεται την Βιβιάν. Αλλά είναι εραστής της Λουσέτ, αρτίστας του μιούζικ χωλ. Η μητέρα της Βιβιάν, καλεί την Λουσέτ να τραγουδήσει στους αρραβώνες, χωρίς να το ξέρει κανείς... Κι εκεί αρχίζουν όλα! Ανάμεσα σε πόρτες που ανοιγοκλείνουν, οι 16 ήρωες μας, πέφτουν από παρεξήγηση σε παρεξήγηση και από ψέμα σε ψέμα, προσπαθώντας, μάταια, να αναιρέσουν, ότι η γυναίκα θα έχει για πάντα τον άντρα... Μες Στο Βρακί Της»!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Απόδοση – Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος Σκηνικά – Κοστούμια: Kenny Mc Lelan Μουσική: Kon Cept Μάσκες: Βασιλική Παπαδοπούλου Φωτισμοί: Αλέκος Γιάναρος Ηχητική Επεξεργασία: Αλέξανδρος Γεράνης Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης Μακιγιάζ: Βαγγέλης Θώδος Χτενίσματα: Γιώργος Βαλβής Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Γκολφινόπουλος Βοηθός Σκηνογράφου: Στέφανος Κανιούρης Artwork: Γιάνης Γεωργιάδης Δημόσιες Σχέσεις: Νικόλας Μπογιόπουλος

Παίζουν: Πέτρος Γιασεμής, Γεράσιμος Μαύρος, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Δέσποινα Παπαγιάννη, Τάκης Σακελλαρίου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Μαρία Σκαφτούρα

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Τιμές: Κανονικό εισιτήριο: 15 ευρώ Φοιτητικό, άνω των 65, ομαδικό (άνω των 10 ατόμων): 10 ευρώ

Πού; Θέατρο Πειραιώς 131, Τ. 210 34 50 922