Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάστασή του Ανδρ. Μικρούτσικου. Βρίσκεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ

Showbiz - Music
Tools

mikroytsikos andreas

Το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Αθηνών εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου που νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής θεραπειας του..

«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Κυριακή, 5/1: Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν - Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, περίπου στις 12 το μεσημέρι ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποσωληνώθηκε και σταμάτησε η μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του. Παραμένει στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, στο Ιπποκράτειο, και εντός της ημέρας αναμένεται νέο ιατρικό ανακοινωθέν.
 
Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την περαιτέρω βελτίωση της κατάστασης της υγείας του και ήδη του έχουν συστήσει ξεκούραση. Άλλωστε, η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη, μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, το περασμένο Σάββατο (28.12.2019).

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, τον γιο του Στέργιο, την -επί χρόνια- στενή συνεργάτιδα και κουμπάρα του, Ελευθερία Κεφαλά, καθώς επίσης την Σοφία Βόσσου και την κόρη της, Ερασμία.