Επιστολή προς Λαγκάρντ: Σταματείστε τη γενοκτονία των Ελλήνων!

Showbiz - Music
Tools

palaitsaki

Ανοιχτή επιστολή προς τη διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ απέστειλε η δημοφιλής Ελληνίδα δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη.

Σε αυτή την κίνηση την έσπρωξε όπως εξηγεί, ο θυμός και η απελπισία που τη διακατέχουν, βλέποντας να πραγματοποιείται η γενοκτονία των Ελλήνων!

Διαβάστε την επιστολή:

Σας ικετεύω σταματήστε την γενοκτονία ενός λαού !

Νομίζω ότι δύο λόγοι είναι εκείνοι που με κάνουν να σας απευθυνθώ δημοσίως . Ο πρώτος είναι ο θυμός και η δεύτερη είναι η απελπισία.

Κυρία Λαγκάρντ είμαι ελληνίδα δημοσιογράφος , μητέρα ενός παιδιού που ζει και εργάζεται τα τελευταία έξι χρόνια στην Γερμανία, (το παιδί μου, εγώ παραμένω στην Ελλάδα). Ως επαγγελματίας δούλεψα στα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης τα τελευταία 23 χρόνια.

Παρακολουθώ τις δημόσιες εμφανίσεις σας και δηλώσεις σας και αν και ο ρόλος σας μοιάζει δυσάρεστος για την χώρα μου, ξέρω ότι επειδή έχετε φέρει στον κόσμο παιδιά, θα καταλάβετε ότι απευθύνομαι σε σας περισσότερο ως κακοποιημένη γυναίκα και πολίτης και λιγότερο ως δημοσιογράφος, σε ένα πρόσωπο εξουσίας όπως το δικό σας.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ένα έγκλημα το οποίο είναι οργανωμένο και εξελίσσεται με μια δραματική κλιμάκωση τα τελευταία 4 χρόνια και έχει φτάσει πια να ξεπεράσει κάθε όριο σεβασμού σε βασικά θεμελιώδη δικαιώματα ανθρώπου και πολίτη.

Ξέρετε κυρία Λαγκάρντ τι κυριαρχεί στην χώρα μας;

Ο Εκβιασμός , η τρομοκρατία του κράτους απέναντι στους πολιτες και η διαφθορά που ευνοούν άτομα που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα και τα οποία σε απόλυτη συνεργασία με επίορκους κρατικούς λειτουργούς αλλά και με το οργανωμένο έγκλημα, έχουν οδηγήσει χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία, εκατομμύρια συμπατριώτες μου κάτω απο τα όρια της φτώχειας με το μεγαλύτερο ποσοστό τίμιων και εργαζόμενων ανθρώπων να ακροβατούν ανάμεσα στην αυτοκτονία και στα ψυχοφάρμακα .

Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτικών "πετάει το μπαλάκι" όχι σε σας ως φυσικό πρόσωπο, αλλά στον θεσμικό σας ρόλο. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτικών συγκαλύπτουν το έγκλημα που έχει γίνει τα τελευταία 25 χρόνια, ένα έγκλημα το οποίο έχει καταργήσει κάθε δυνατότητα ελπίδας για να επιχειρήσουμε να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια.

Είναι αδύνατον κυρία Λαγκάρντ , να επιβιώσει ένας άνθρωπος , με 350 ή 450 Ευρώ το μήνα , γιαυτό και οι περισσότεροι άνεργοι φίλοι μου , πτυχιούχοι , αξιοπρεπείς άνθρωποι , όχι αργόμισθοι , άνθρωποι που δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά στον ιδιωτικό τομέα τα τελευταία 25 χρόνια "βάζοντας πλάτη" για να συνεχίζουν να λειτουργούν επιχειρήσεις ιδιωτικές και κανάλια , βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης.

Στην Ελλάδα, δεν έχουμε φάρμακα, δεν έχουμε στα νοσοκομεία βαμβάκι και γάζες, δεν έχουμε ιατρική περίθαλψη παρά τις ηρωικές προσπάθεις νοσηλευτών και γιατρών. Δεν ξέρω τι σας λένε και τι μαθαίνετε .Ξέρω όμως, γιατί το βλέπω να συμβαίνει, γύρω απο την πιο κεντρική πλατεία της Αθήνας, την πλατεία Συντάγματος, ότι οι εικόνες που περιέγραφε ο Βίκτωρ Ουγκώ στο βιβλίο του οι "Άθλιοι" δίνουν με ανατριχιαστικά ακριβές τρόπο αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα το 2013 .

Διακόσιες οικογένειες στην Ελλάδα είναι εκείνες που "ευλογήθηκαν" απο ένα σύστημα που ονομάστηκε "δημοκρατικό", καταργώντας κάθε ουσιαστικό δικαίωμα αμφισβήτησης, γιατί οι ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΕΣ οι κάθε μορφής ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΕΣ προκύπτουν απο την αμφισβήτηση και όχι απο την συνενοχή και την συμμετοχή σε αδικήματα που θα μπορούσα να ονομάσω ως "εσχάτη προδοσία" καθώς έχει καταπατηθεί το Σύνταγμα και οι βασικοί θεμελιώδεις κανόνες του για ισότητα και ισονομία.

Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, δεν είναι ούτε τεμπέληδες, ούτε διεφθαρμένοι, ούτε δοσίλογοι. Είναι πάρα πολλοί εκείνοι που θέλουμε να βοηθήσουμε την πατρίδα, αλλά μια πατρίδα που εκείνοι που την διοικούν την σέβονται και δεν την ξεπουλάνε, γιατί φρόντισαν νωρίς να μεταφέρουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε υπεράκτιες εταρείες .

Τα χρήματα δεν θα τα πάρετε ούτε απο τους συνταξιούχους που πεθαίνουν χωρίς φάρμακα , ούτε απο τους μισθωτούς που εργάζονται για 500 Ευρώ στην καλύτερη περίπτωση .

Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων ζητάει δικαιοσύνη , ελευθερία και ψωμί!!! Είναι κάτι περισσότερο απο κατάντια να πρέπει να ζήσουν άνθρωποι , ταΐζοντας τα παιδιά τους απο τα σκουπίδια , να ψάχνουν οι ίδιοι στα σκουπίδια για αποφάγια και ταυτόχρονα να είναι υποκείμενα διασυρμού απο τους πολίτες της κεντρικής Ευρώπης .

Ξέρω ότι κάναμε λάθη, ξέρω ότι παρασυρθήκαμε πολλοί, αλλά τον ρόλο της προπαγάνδας τον ξέρετε καλύτερα απο μένα. Στην προπαγάνδα του "γίνε και συ λαμόγιο για να μην σε λένε αποτυχημένο" το γνωρίζετε πολύ καλά.

Η ΛΙΣΤΑ ΣΑΣ, η λίστα που έχει συζητηθεί πιο πολύ και απο τον ρόλο του Ιησού Χριστού (!!) έχει αλλοιωθεί στα συρτάρια, στις τσέπες, και στα γραφεία πολλών απόσων ασκούν εξουσία.

Ο μόνος τρόπος να μάθει την αλήθεια ο ελληνικός λαός είναι να δημοσιοποιήσετε εσείς την αρχική λίστα, γιατί , έχουμε ζαλιστεί με παραπληροφόρηση που έχει έναν και μόνο στόχο , την διάχυση ευθυνών και την σύγχυση σε σημείο που να μοιάζουν υπόλογοι για το έγκλημα, ΜΟΝΟ, οι νομοταγείς και έντιμοι!!!!!!

Αυτό το συναίσθημα ξέρετε, οδηγεί μόνο σε εξέγερση , νομοτελειακά και τότε οι απώλειες θα είναι μεγάλες, καθώς ο έλεγχος θα έχει χαθεί.

Αυτή την εποχή ζούμε οι περισσότεροι μια κρατική μανία που ευδοκιμεί πάνω στον θάνατο της ιδέας της ελπίδας για οτιδήποτε που δεν θα είναι σπαρακτικό!!!!

Έχουμε εξουθενωθεί , στην Ελλάδα , απο την λυσσασμένη και χωρίς νόημα αναμέτρηση των πολιτικών στα τηλεοπτικά παράθυρα , έχουμε οργιστεί απο αντιπαραθέσεις που μοιάζουν με "ξέσκισμα" ενός γέρικου ζευγαριού που σιχαίνεται ο ένας τον άλλον , αλλά δεν έχει την αντοχή πια να βαδίσει ως τον κήπο και ν ανοίξει την πόρτα να φύγει .

Αυτή η εξουθένωση και η σύγχυση που φέρνει ο τρόμος, οδηγούν και σε εκλογικά αποτελέσματα που καταλήγουν σε βατερλό και για τους κυβερνώντες και για τους κυβερνώμενους.

"Όταν δεν απέχουν μαζικά , οι πολίτες ψηφίζουν ασυνείδητα παρά συνειδητά , απο πίστη σε μια βουλγκάτα την οποία συνεχίζουν να προσυπογράφουν ακόμη και αν δεν την πιστεύουν πια ( οι συζητήσεις , επηρεάζουν ελάχιστα τις αποφάσεις ) ...Βασικά δεν εκλέγουμε έναν νέο υποψήφιο , αλλά απορρίπτουμε κάποιον που δεν θέλουμε πια για να τιμωρήσουμε μια ομάδα που μας απογοήτευσε ..Και αλλάζουμε πολιτικό προσωπικό όπως κάνουμε ζάπινγκ στην τηλεόραση , κουρασμένοι απο τις ίδιες εικόνες , αφού δεν μετρούν οι ιδέες ...Γιατί να ενδιαφερθεί για την ψήφο του ο ψηφοφόρος , όταν του προτείνουν επιλογές απολύτως ίδιες , όταν στην διάρκεια των εκλογικών εκστρατειών , η διαφήμιση , υποσκελίζει την συζήτηση , όταν τα κόμματα προτιμούν την δημαγωγία απο τον στοχασμό και το θέαμα ; Γιατί να περιμένουμε , απο τον πολίτη σοβαρότητα , μια αρετή που η ίδια τάξη των πολιτικών περιφρονεί ;;;;; " Πασκάλ Μπρυκνέρ "η μελαγχολική δημοκρατία".

Ειλικρινά, απευθύνομαι, σε σας γιατί πάντα πίστευα ότι η θηλυκή ενέργεια μπορεί να αντισταθμίσει την κακοποίηση και την αδικία, ή τουλάχιστον έτσι θέλω να νοιώθω μέχρι στιγμής.

Στην Ελλάδα εγκληματούν Έλληνες που διαχειρίστηκαν εξουσία, εναντίον ανθρώπων και οι άνθρωποι αυτοί που είμαστε φοβισμένοι, τρομοκρατημένοι, θυμωμένοι, εξοργισμένοι και υπο μία έννοια επικίνδυνοι για τους εαυτούς μας και για τους υπόλοιπους δεν είχαμε πρόθεση να λειτουργήσουμε εξωθεσμικά...

Απλώς είμαστε πάρα πολύ θυμωμένοι!

pontosnews