Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που παίρνει τα 50.000 ευρώ στο "MasterChef"

Showbiz - Music
Tools

Mπορεί ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μαγειρικής να αργεί ακόμα, ωστόσο η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι νικητής του διαγωνισμού θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης

Οπως και το TV Εθνος είχε αποκαλύψει, στον τελικό του MasterChef κοντράρονται μαγειρικά ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1, στον πρώτο ημιτελικό οι δύο παίκτες θα φτιάξουν το αγαπημένο τους πιάτο και στη δεύτερη δοκιμασία θα κληθούν να αντιγράψουν ένα πιάτο. 

Και στις δύο αυτές δοκιμασίες την υψηλότερη βαθμολογία, όπως υποστηρίζει η παρουσιάστρια του «Πρωινού», συγκεντρώνει ο Βαρθαλίτης. Απομένει η τρίτη και τελευταία δοκιμασία του τελικού, αλλά δεδομένου ότι έχει ήδη εξασφαλίσει ένα σημαντικό προβάδισμα, αυτό είναι αρκετό για να δώσει τη νίκη στον 24χρονο μάγειρα από τη Σύρο.

Εν τω μεταξύ, στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε ποιος, εκ των Τζον, Μάρλεν και Διονύση, θα εκπροσωπήσει την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά στη μάχη για το Silver award και τα 10.000 ευρώ, μαζί με τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη, από τις ομάδες Κουτσόπουλου και Ιωαννίδη αντίστοιχα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλος κερδισμένος της διαδικασίας θα είναι ο Δημήτρης Μπέλλος.