Όπως τονίζει ο ΕΟΔΥ, Η ασφαλής λειτουργία των σχολείων βασίζεται στη συστηματική εφαρμογή πολλαπλών μέτρων προφύλαξης που λειτουργούν ως σύνολο:

Την τελική ημερομηνία για το άνοιγμα των σχολείων ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως σε συνέντευξη Τύπου.

Άνοιγμα σχολείων: Στις 14 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, ενώ οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα υποδεχτούν τα μικρότερα παιδάκια την 1η Σεπτεμβρίου. Οι αποφάσεις «κλείδωσαν» σε ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό.

Όπως αναφέρει ο ΕΟΔΥ, είναι σημαντικό να γίνεται συστηματική εκπαίδευση των παιδιών με επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες εφαρμογής των μέτρων προφύλαξης για την εξοικείωση των μικρών παιδιών, με κατάλληλο για την κάθε ηλικία τρόπο.

Αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση εξετάζει το υπουργείο Παιδείας, ειδικά μετά τη φετινή «βουτιά» των Βάσεων, σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

«Ιδιαίτερη» χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά των Πανελλαδικών Εξετάσεων η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 και όπως ανέφερε το 77% των υποψηφίων είναι επιτυχόντες. Ποιες σχολές σημείωσαν «βουτιά». 

Περισσότερα Άρθρα...