Σε καραντίνα 7 ημερών οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν από τη Μεγάλη Βρετανία. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας.

Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε πως απαγορεύει και ανακαλεί αντισηπτικό χεριών και υγρά μαντηλάκια, μαντηλάκια, γιατί δε διαθέτουν την προβλεπόμενη άδεια κυκλοφορίας.

Συναγερμός σήμανε χθες στις ελληνικές αρχές, έπειτα από την αποκάλυψη πως συνελήφθησαν κατάσκοποι στη Ρόδο, έπειτα από έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και της Κρατικής ασφάλειας, με αποτέλεσμα να βγουν στο φως στοιχεία για το πως είχε στηθεί και λειτουργούσε το δίκτυο πληροφοριών.

Νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βραδινές ώρες απόψε Τρίτη (08-12-2020) από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που την Τετάρτη (09-12-2020) και την Πέμπτη (10-12-2020) θα επηρεάσουν και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Ένα νέο, οργανωμένο σχέδιο εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού από την Τουρκία διαπιστώνει ότι εκτυλίσσεται το υπουργείο Μετανάστευσης και η ΕΥΠ.

Οι αρχές των ΗΠΑ χορήγησαν το βράδυ χθες Παρασκευή (τοπική ώρα· πρωί του Σαββάτου ώρα Ελλάδας) άδεια για την κατεπείγουσα χρήση του εμβολίου που ανέπτυξαν από κοινού η αμερικανική φαρμακευτική βιομηχανία Pfizer και το γερμανικό εργαστήριο βιοτεχνολογίας BioNTech εναντίον του νέου κορονοϊού, ενημέρωσε η επιστημονική διευθύντρια του ομοσπονδιακού οργανισμού φαρμάκων (FDA) με επιστολή της.

Και επίσημα δεν ανοίγουν μέχρι τον Ιανουάριο σχολεία και εστίαση. Μέχρι τις 7/1 δεν ανοίγουν εστίαση, σχολεία, αθλητική δραστηριότητα, χιονοδρομικά κέντρα. Μέχρι τότε δεν θα επιτρέπονται ταξίδια σε άλλο νομό. Παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ αλλά και η απαγόρευση συναθροίσεων.

Περισσότερα Άρθρα...