Β.Β.Β.: Ελεύθερη πρόσβαση στις πλαζ ΜΌΝΟ για τους δημότες

Β.Β.Β.
Tools

BOYLIAGMENH PLAZ

Το χρόνιο αίτημα των δημοτών για «ελεύθερη» πρόσβαση στις πλαζ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να ικανοποιείται.

Πρόθεση του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου είναι να ενοποιηθούν οι πλαζ της Βάρκιζας, της Βουλιαγμένης και της Βούλας στο πλαίσιο του ενοποιημένου Δήμου. Να σημειώσουμε πως οι αλλαγές θα έχουν ισχύ από το φετινό καλοκαίρι και μόνο με την χρήση της κάρτας του δημότη.

Τι θα ισχύει για τους δημότες της Βούλας:

Οι δημότες της Βούλας θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην Α'πλαζ της Βούλας ενώ στην πλαζ της Βουλιαγμένης θα πληρώνουν 1,5€. Στην πλαζ της Βάρκιζας την πρώτη φορά θα πληρώσουν 20€ και στην συνέχεια για το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση.

Τι θα ισχύει για τους δημότες της Βουλιαγμένης:

Oι δημότες της Βουλιαγμένης θα πληρώνουν 1,5€ στην πλαζ της Βουλιαγμένης. Στις πλαζ της Βούλας και Βάρκιζας θα πληρώνουν 20€ αντίστοιχα και στην συνέχεια για το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση. Επιπλέον, μόνο οι δημότες Βουλιαγμένης θα έχουν έκπτωση 25% στην παραλία του Αστέρα.

Τι θα ισχύει για τους δημότες Βάρης /Βάρκιζας:

Οι δημότες Βάρης/Βάρκιζας θα πληρώνουν 1,5€ στην πλαζ της Βουλιαγμένης. Στην πλαζ της Βάρκιζας θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση. Στην Α΄πλαζ Βούλας θα πληρώσουν 20€ και στην συνέχεια για το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση.

Για όλους τους δημότες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι η Λίμνη Βουλιαγμένης να προσφέρει έκπτωση 50% από 30% που ισχύει σήμερα.

Πως εκδίδεται η «κάρτα του δημότη»

Η Κάρτα Δημότη είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, που σκοπό έχει την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς του δημότες μας.

Δικαίωμα απόκτησης της συγκεκριμένης κάρτας έχουν όλοι οι δημότες. Αυτό σημαίνει ότι για να είναι κάποιος δικαιούχος, θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα του Δήμου και όχι απλώς κάτοικος.

Οι δημότες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εκδώσουν την κάρτα, θα πρέπει να προσκομίζουν:
- απλό αντίγραφο της Αστυνομικής τους ταυτότητας
- μια (1) έγχρωμη φωτογραφία ταυτότητας
- αίτηση, η οποία θα συμπληρώνεται κατά την υποβολή των δικαιολογητικών.

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται καθημερινά και ώρες 9:00 – 14:00 στα γραφεία που βρίσκονται ειδικά για το σκοπό αυτό, στο ισόγειο του Δημαρχείου, Κ. Καραμανλή 18, Βούλα. Η Κάρτα Δημότη θα εκδίδεται και θα παραδίδεται άμεσα στο δικαιούχο.

Oι κάρτες δημότη που εκδόθηκαν πέρυσι παραμένουν σε ισχύ.