Παιδική χαρά για ΑμεΑ εγκαινιάζεται στο Π.Φάληρο

Παλ. Φαλήρου
Tools
faliro apidi xara amea
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas Πρέσβης ε.τ. κ. Διονύσιος Κοδέλλας και η πρόεδρος του Συλλόγου ΑΛΜΑ Κατερίνα Γιαννακοπούλου προσκαλούν όλους στα εγκαίνια της πρώτης παιδικής χαράς για ΑμεΑ Αγίας Σκέπης Π.Φαλήρου, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 12:45.

Ειδικότερα, η καινούργια παιδική χαρά Αγίας Σκέπης Παλαιού Φαλήρου (δίπλα στα Village) διαθέτει γήπεδα Bocce Special Olympics (διαστάσεων περίπου 28,00μ x 4,00 μ, κατασκευασμένου από πορώδες σκυρόδεμα και συνθετικό χλοοτάπητα και περιμετρικά τοιχία επενδυμένα με ξύλο), Μπάσκετ ΑμεΑ και ποδηλατόδρομο για όλους.

Επίσης για την προστασία απο τον ήλιο και την ευχάριστη παραμονή των χρηστών του χώρου άθλησης, κατασκευάστηκαν δύο ξύλινα στέγαστρα (πέργκολες) αναμονής των παικτών καθώς και καθιστικοί πάγκοι.

Αξίζει να σημειωθεί οτι το γήπεδο εντάχθηκε στην υπάρχουσα παιδική χαρά, ενώ η είσοδος του διαμορφώθηκε κατάλληλα ώστε να είναι προσβάσιμο από ΑΜΕΑ.

Τέλος κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί επίδειξη του αθλήματος Bocce και Μπάσκετ στα καινούργια γήπεδα καθώς επίσης θα υπάρχουν δράσεις δημιουργικής απασχόλησης απο τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων "ΑΛΜΑ".