ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

papakosta sfyrixtra

❱❱ Κι εκεί που νομίζαμε πως τα είχαμε δει και προπαντός τα είχαμε ακούσει όλα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις καταστροφικές φωτιές στην ανατολική Αττική που στοίχισαν τη ζωή σε 92 συνανθρώπους μας, ήρθε η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Ελένη Αυλωνίτου να μας «αποτελειώσει».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ -και πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης- υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, πως υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι κάηκαν στο Μάτι επειδή δεν είχαν... εκπαιδευτεί να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις!

«Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει, που δεν έχει εκπαιδευτεί. Το ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος που κάηκε μέσα στη θάλασσα γιατί νόμιζε ότι θα μπει μέσα στο νερό και θα σωθεί;» ήταν η ατάκα της κυρίας Αυλωνίτου που προκάλεσε τη δικαιολογημένη αντίδραση των παρουσιαστών, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να ολοκληρώσει την εξήγηση για την πρωτότυπη θεωρία της.

Οπως ήταν αναμενόμενο, η περίεργη «θεωρία» που ανέπτυξε η Ελένη Αυλωνίτου προσπαθώντας να αποσείσει τις κυβερνητικές ευθύνες για τα γεγονότα στο Μάτι προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες και πάρα πολλές ειρωνείες/σχόλια και στα social media.

Ούτε λόγος, βεβαίως, για τις ευθύνες των στελεχών του κόμματός της σε σχέση με την εθνική τραγωδία. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρκέστηκε να πει πως η κυβέρνηση «έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη και θα στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους», συμπληρώνοντας πως θα γίνει πλήρης αποκατάσταση των ζημιών.

Υστερα από όλα αυτά, εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με τη δήλωση που είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν η ίδια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία διαθέτει τον συνδυασμό που... σκοτώνει: είναι ωραία, μορφωμένη και με πολιτικό λόγο (τουλάχιστον για το τελευταίο δεν χωρά η παραμικρή αμφιβολία)!

«Κρείττον του λαλείν το σιγάν», έλεγαν οι αρχαίοι. Που σημαίνει ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι πολύ καλύτερο να σιωπάς από το να ομιλείς.

espresso